HURTIG HAVBANDIT 2.0

– Skøøøn fisk som lige kom forbi dér! – Og den perfekte sæsonafslutning i åen 🙂

– Åen skulle da lige have et sidste skud inden lukketid, – og når jeg skriver “åen” menes der i denne sæson Grindsted, som virkeligt har fået chancen – og grebet den med mange fine fisk. – Søndagens tur blev ingen undtagelse – faktisk blev det rent dejavu i forhold til mit forrige raid til denne herlige klarvandede å…..

Jeg havde fisket bare 10 minutter med den lille Attackspinner, før der var “fuld banjo” for enden af verdens bedste 5,6″ aka min lille arbejdsomme Wildwing-pind. En rigtig fin havørred gemte sig i et af det øvre stræks små snævre sving, og klaskede til da den lille spinner vimsede forbi dens “næb”.

– Yeeeeeees main – der var skrald på!!!. Stærk strøm + stærk fisk = forrygende fight! Men via den fikse korte klinge fik jeg den presset godt ind mod egen brink, for derefter at kunne “parkere” den flotte havørred imellem to massive ranunkel-duske. Her kunne jeg nemt liste nettet under den, og placere den på lavt vand – i nettet forstås… – Manøvren er ved at sidde på ryggraden, så mens nettet/fisken er fastlåst af højre støvle, kan jeg finde kamaraet og minipod’en frem. Dermed holdes fisken under vand lige ind til “knipsetid” 🙂

– Indlægget hed jo “Hurtig Havbandit 2.0”, så vægten på den slanke fisk blev fastsat til 2,0 kilo

Efter et hurtige men gode pics fik jeg et lyn-mål inden genudsætning, – den fine fisk var 61 cm.

To ture med to hurtige havbanditter. – Hvor svært kan det være 🙂 . – Denne gang var fisken større, vejret koldere (der skulle skrabes is inden fiskeøsen red sydpå) og fighten mere heftig. Ellers var det rent dejavu; – begge taget på UL, begge taget på små Attackspinnere og begge taget i wonderful Grindsted Å. – Og på begge ture skete der stort set nada efter at havbasserne havde stemplet ind….

– Efterår surpreme. – smukt med smukt på 🙂 – Farvel til åerne for denne sæson.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s