EN FLASHBACK-ØRT’

En lille fin havørred huggede lige der hvor jeg fandt drømmefisken i 2006

En hurtig aftale om noget aftenroderi med Peter faldt nemt i hak. Så der for fyrede vi søndag aften af ved Treldenæs ved udmundingen af Vejle Fjord. – Målet var mest bare hygge, men også gerne en havørred til årslisten. – Og begge dele endte med at blive eksekveret…..

Vi har før jagtet havørreder sammen på Peters sønderjyske hjemmebane, men fangstmæssigt har det område været en meeeeget tynd kop the i denne sæson, så jeg foreslog en tur til det østjyske i stedet for. – Og så endda på lige netop den plads, som for 15 år siden afleverede en lækker sommerørred på 72 ustyrligt kraftfulde centimeter

Dette powerhouse huggede i tidernes morgen på eksakt samme spot som dagens mini-ørt’ 🙂

Vi lallede lidt rundt og kastede på må og få, – og huskede selvfølgeligt både kaffe- og ølpauser. – Der var lige ved at gå for meget hygge og fiske-nørde-snak i den (kan der egentligt nogen sinde det??:-)), men da Peter kort efter havde kontakt, kom der noget mere koncentration på fiskeriet. Og det var faktisk ganske livligt på spottet, med kontakt til knapt et par håndfulde fisk. – Vi “lod dog de store gå”… 🙂 – og nøjedes med en smuk lille undermåler hver på UL-gearet. – Men der var absolut flere “gode” fisk i farvandet, som gerne ville markere på vore blink i løbet af aftenen.

– En herlig aften er ved at gå på hæld

Dermed kunne jeg endnu engang skrive en års-art på UL-listen, som nu tæller 44 fine 2021-arter 🙂 – Og til Mathilde på 6 år som tegner så flot: – Lidt æv at du ikke skrev dine kontakt-oplysninger på din fine flaskepost 🙂

– “Flaskepost fra M” og et view ud over smukke Vejle Fjord

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s