SKALLE REDDER DAGEN

En flok store Skaller gav lidt action på en svær dag

Jeg havde længe set frem til at skulle jagte store fredfisk i en ganske jomfruelig sø, som jeg skulle besøge i dag. Søen havde en-dags-åbnet for 40 mand, – det lyder måske af mange, men søen er lige så stor som den er flot og indbydende. – Desværre var dens store spændende arter ikke rigtigt på finnerne i dag, så det blev – næsten – lidt af en fuser….

Søen gemmer både på store +10 kilos gedder, ål og +1’er aborrer, men det var de meget store suder og brasen, som jeg ville udfordre med UL-gearet. – Det nærmeste jeg kom på dem var en del “suderskyer”, som jeg fiskede midt i uden held… – Jeg nåede at fiske fire lovende pladser af, men det var kun på plads to jeg oplevede noget action. – Her var der nemlig en del ganske store gråskaller, som gerne ville hugge på mine flådfiskede majs.

Flotte gyldne gråskaller med tykke maver. – Ret livlige fights på UL-gearet

Rundt om søen havde geddefiskerne også deres udfordringer, og der blev angiveligt ikke landet noget over 80 centimeter. Der blev mistet nogle ret store, ligesom der også var en som ikke fik landet en god ål. Til gengæld kunne et par unge fyre glæde sig over en flot aborre på 40 centimeter.

Eneste fisk til mig ud over skallerne var denne lille aborre

Jeg kunne dog glæde mig over mængden af store skaller på land, og at den største på 35 centimeter og 520 gram var ny PR, lagde en rimelig dæmper på skuffelsen over den manglende stor-suder / kæmpe-brasen.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s