REVANCHE-RIMTE…

– Jeg gav ikke op på rimterne, og det blev belønnet i 11. time 🙂

Dagens rimte-løse kanotur nagende sgu lidt. – Jeg er tosset med den art, og havde virkeligt håbet på at kunne fighte og lande en rimte-basse fra kanoen. – Men nu giver jeg ikke op så let – jeg ville ganske simpelt ikke acceptere at køre “rimteløs” hjem fra en tur på Gudenåen… 🙂 – Så da jeg havde takket farvel til Kasper, dinglede jeg op på “det sikre” rimtespot bevæbnet med to små poser toastbrød….

Jeg måtte dog arbejde ganske hårdt for at få den store smukke fisk på års-tavlen. Faktisk driblede jeg så langt nedstrøms på strækket som muligt uden at noget af mit brødspor blev guffet, – hvorefter jeg slukøret dinglede tilbage til P-pladsen, for at hente mere brød. Herefter tog jeg så turen hele vejen opstrøms til fiske-stop-skiltet, hvor jeg dog fik fisket på tre flotte rimter som napsede lidt i overfladen. Desværre var de ikke specielt sultne, og skubbede med snuden kun lidt til mit ellers velserverede brød 😦

Da jeg skulle til at køre hjemover i rimteløs tilstand, var der dog lidt uro i overfladen, lige ved P-pladsen. Den allersidste skive brød blev delt i ti stykker, hvor af de ni røg ud i åen, mens det tiende og sidste stykke blev monteret på krogen. – Og fandme jo, om ikke den snuppede to at mine brødstykker, og da mit forræderiske stykke brød kort efter passerede, blev det suget ned. – Endelig kunne jeg give et modhug med modstand 🙂 – Den overraskende friskt fightende rimte sprang af vandet hele to gange, inden der kom lidt ro på, og landingen var “piece of cake”, da jeg fiskede fra en træbro.

– Noget af en flidspræmie: 52,0 og 2,1 kilo kraftfuld rimtebasse 🙂

Efter hurtig måling, vejning og selvudløser-shots kunne jeg flytte rimten de få meter over til en lille sandstrand, hvor jeg bedre kunne lave en sikker genudsætning end fra træbroen. – Det gav også lige mulighed for at fyre et enkelt C&R-foto af:

Farvel og tak til min næststørste UL-rimte

Sgu ret lækkert at udnytte den absolut sidste mulighed, og endeligt at kunne notere rimten på årslisten – feeeedt 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s