KANON KARUSSE!

– En stor og sjask-lækker Karusse huggede på majsen

– Nogen gange fisker man i en sø, som man trods begrænset eller ingen succes stadig vælger at tro på. – Og den der; “der SKAL fandme være fisk i den sø!”-attitude blev jeg i allerhøjeste grad belønnet for på et kort stop ved en mindre jysk sø. – Kun bevæbnet med majs og et af mine røde UL-mede-lyn, klaskede jeg røven i brinken i det fede vejr…..

Søen har for efterhånden længe siden gjort et par håbefulde karusse-fiskere ganske lykkelige, og disse rapporter surfede jeg forbi, under en research-runde sidste år. Jeg har givet søen 3 resultatløse chancer af cirka 3 timer pr. gang, for så’n en lækker gylden karusse-prop vil jeg da bare rigtig gerne have fingre i… Men på dette stop havde jeg kun en lille time at fiske i, så jeg var hurtig med at organisere mit begrænsede gear, og snart røg flåddet med et enkelt majskorn ud i suppen, – forfulgt af en håndfuld foder, som også bare bestod af en flok af de søde gule korn.

– Som vanligt var rudskallerne hurtigt over min agn….

Den første halve time gik med at afkroge og genudsætte 6-7 af de flotte gyldne skaller, men det var jo noget langt større – og langt mere gyldent jeg var ude efter… – Og så løftede flåddet sig pludseligt på den helt rigtige måde, og i det den røde top i astadigt tempo begyndte at drible mod højre, knaldede jeg til! – Krogen sad lige hvor den skulle, og der var tyngde for enden 🙂
Den stærke tunge fisk fightede både livligt og kraftfuld, men efter lidt landingsbiks kunne jeg endelig beundre et kapitalt eksemplar af den art, som jeg har bokset så meget med 🙂

– Tyk, høj og lækker-gylden. – Endelig fik jeg min første seriøse Karusse 🙂

Jeg fik den parkeret i nettet, mens kamera, målebånd og vægt blev fundet frem, og så blev selvudløseren ellers fyret af. – Og karussen er sgu da egentligt en ganske fotogen art 🙂 – 3 x 3 timers resultatløst fiskeri i den hemmelighedsfulde sø, blev afløst af stor jubel efter bare en halv times fiskeri – SÅDAN!

– Klar ny PR på 37,0 og 800 gram – tak til fisken og den skumle sø 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s