EN RIGTIG SUPER-HELT

– Se lige denne flotte store helt, som udgjorde slutspurten på et opportunistisk Helt-sats

– Efter de to meget korte stop som gav Hornfisk og Græskarpe var “natten stadig ung”, så jeg tog en rask beslutning og besøgte et Helt-spot, som jeg dog har “nullet” på ved to tidligere besøg. Helt-fiskeriet handler i voldsom grad om timing, og denne gang ramte jeg jackpot….

Jeg havde besluttet mig for både at fiske med min 6,0’er Sweepfire (flådmede) og en Cherrywood (bundmede). Begge blev agnet med regnorm på en 10’er enkeltkrog, og sendt ud i “suppen” – og så var det jeg fik travlt!!! Allerede efter 5 minutter kunne jeg lande en super-helt på fine 33 centimeter, så jeg var ellevind af glæde. – Helten er jo ikke lige frem en art som man sådan lige dribler ud og fanger!

– Det er bare så fed en art – ædelfisk når det er aller lækrest 🙂

Og sandelig om ikke jeg kunne lande yderligere syv!! fine helt mere i intervallet 20-30 centimeter og en flot lille bækørred. – De var ligeligt fordelt mellem flådstang og bundmedestang – exceptionelt lækkert fiskeri!

– Retur med dig min fine ven 🙂

Men det blev bare endnu bedre!! – da dagslyset blev svagere fik jeg et hårdt træk på bundmedestangen, og efter en ganske spændende fight endte denne i fangstnettet.

36 centimer og yderst velpolstret! – Bemærk halen: Sæl? Skarv? Gedde?

Med denne fisk var lykken gjort – og den var ret tæt på en ny PR, som står på 38 centimeter – en lækker fisk jeg fik 1. juledag 2020 (JULE-HELTEN….) – Jeg var egentligt på vej hjem da jeg begyndte at fryse. – Der havde ellers været masser at varme sig på, men den kolde vind og den manglende sol sendte temperaturen ubehageligt meget nedad.

Men så tog flåddet et kraftigt dyk og piskede sidelæns under overfladen, og jeg skal da love for at der var modstand, da jeg satte krogen! – En stor helt tæskede rundt en håndfuld meter fra mig, og der var lidt panik i det vigende lys. – Men Sweepfire-klingen er robust og handy, så jeg fik den vilde Helt tæmmet og bugseret i nettet. – Wow det var en GOD fisk!!

Velnæret, stor, fed og lækker. En rigtig superhelt på hele 43 cm 🙂

Suveræn ny PR. Suveræn nice fisk. Suverænt med 10 Helt på to timer (alle = C&R) – Og så var det over and out! – Jeg kunne ikke fiske mere, for denne session havde da været for vild. – Så jeg snuppede en gang tobak og tømte min Royal, mens jeg bare sad og stenede – og smilede.

– Er alle Helte svømmet ind i en mur som små…. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s