DE HERLIGE MIKROER

Ikke min favorit-fisk, men et massivt – og flot eksemplar – og ny PR til UL’eren

Der skulle råhygges i det formidable vejr med helt op til 18 grader i det vestjyske. Og når det skal være tilbagelænet er mikro-fiskeri bare ideelt. Den lille fjordhavns altid overdrevne fisketæthed sørgede dog for at det ikke blev heeeelt afslappende, for havnens beboere var virkeligt på finnerne….

I første omgang var det hundestejlerne som jeg boksede med. – Igen igen var de småirriterende, og igen igen var det den 3-piggede slags (aaaargh hvor er jeg ved at være træt af de udeblevne 9-piggede…). Der var så mange, at jeg kunne gå målrettet efter de største eksemplarer, og det gav blandt et par håndfulde eksemplarer en ret tyk hun på 7,8 centimeter. Det er den som du kan se på topbilledet 🙂

Uh hvor jeg altså elsker mit lille feltakvarie = nørde nørde nørde 🙂

Her efter ramte jeg et par mini-aborrer og en stor gråskalle, mens jeg desværre missede på de hurtige strømskaller hele tre gange. En times hyggefiskeri blev afsluttet med hele tre stykker af en mine absolutte favoritmikroer: Horken

Frække, friske, fightkompetente og flotte – Horken rules!

– Og selvfølgeligt skulle en af Horkene da også en tur i akvariet 🙂

Den lille flotte fisk med rejst rygfinne – den er sgu da ikke til at stå for 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s