DJÆVLENS VÆRK…

– Good old Tasmanian Devil viste sig ganske effektiv i Ox’en

Efter en ganske mager høst på det seneste, skulle selvtilliden lige boostes, og dertil et ørredsøerne jo særdeles ideelle. Og hvorfor ikke tage en af de absolut mest interessante – nemlig Ox River, som efterhånden er fastgroet på min top 3 over midt- og vestjyske put & takes (de to andre er i øvrigt Tusaagaard og Nees). – Ox’en bød desværre på mange is-lukkede områder (sø 1 og 4 samt venstre å-løb), og dermed var albuerummet alvorligt begrænset……

Tre af “Præstens Disciple” havde indtaget sø 2, så efter en hurtig og halvhjertet gennem-fiskning af det højre å-løb, endte jeg i sø 3. – Det eneste isfrie område som var tilbage. – Eller isfri var nok et noget overdrevent udtryk, for jeg havde kun 15 x 40 meter til rådighed… – Nok meget godt at jeg kun bonnede ind for to timer, for det der med begrænsning i bevægelsesfriheden, er jeg bare SLET ikke vant til fra mine mange raids ud i “the real Mamma Nature”

– Et sidste agnskifte gav to gange bingo. – Friske ørreder som gav fede fights på mindstepinden

– Fiskene viste sig slet ikke, og var godt nok træge….. – “Guf”-æsken med UL-diller-daller blev endevendt, – men lige lidt hjalp det, – og så bliver det sgu lidt æv-agtigt, når man kun har begrænset plads at fiske på. Med bare et kvarters fisketid  tilbage måtte der tænkes alternativt!… – Nostalgien tog over, og en 20 år gammel men super fin lille guld/rød/sort Tasmansk Djævel røg for enden af min lille Pezon & Michell Sting-pind. Kastevægten på stangen er godt nok kun 0-3,5 gram, men den kunne fint tyre med den ca. 5 gram tunge djævel. Og allerede i andet kast var der en super flot bækørred, som lod sig friste – og kun en håndfuld kast senere, var der også en noget større regnbue, som ville lege med 🙂

– Et travlt sidste kvarter sendte dette fine sæt ørreder på land 🙂

Hygsomt lille besøg som afstivede selvtilliden som planlagt, og det var ganske tiltrængt, for den seneste tids UL-ture har sgu været lidt æv-agtige. – Sats på Sortvels, Helt og Rødding har været uden gevinst, – selvfølgeligt også nogle max svære arter -, men når man så efterfølgende kiksede på den nemme Gedde, så er der sgu plads til forbedring…..


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s