EN SEJ SIBIRER

– Herning Fiskepark måtte udlåne denne fine sibiriske stør

– Det var ved at være ganske længe siden at det tunge gear var blevet luftet, så jeg nuppede lige fire timer i Herning Fiskepark. – Der var langt hen af vejen lidt for god tid til at passe kaffekoppen og tobakken, men en enkelt stør huggede dog godt til – og det var en af de finere arter…


Jeg forsøgte mig indledningsvist med henholdsvist en pellet “on the rocks” på den ene stang, og en lille hel skalle på den anden. Det gav desværre kun et par enkelte nap på skallen, så efter et par “tynde” timer var det tid til nytænkning.

– Den mørke sibirer havde et super flot og ganske imponerende haleror

I håbet om lidt tung fight skiftede jeg både sø og agn, så jeg nu brugte en dippet pellet på den ene stang og en lille luns regnbueørred på stang to. – Den ildelugtende dip tiltrak sig straks opmærksomhed i form at tre ganske fine træk i stangtoppen, men desværre var der ikke tyngde i den anden ende ved modhuggene. – Søejer Heinrich kikkede forbi til en hyggesnak, og kort efter at han havde fortsat sin sø-rundtur, var der liv ved ørredhapseren.

To mindre vibrationer blev fulgt at af godt dyk i stangtoppen, og det gav chancen for at sætte krogen 🙂
Fighten blev ganske intens og udfordrende med drivende isflager og lidt for jungleagtige forhold på pladsen. – Og samtidigt var den overraskende kraftfuldt fightende sibirer noget svær at styre, men efter en brav og sej fightindsats kunne den sikkert guides i slyngen 🙂

– SIbirisk stør i al sin mørke pragt: 139 centimeter og omkring 12-13 kilo

Det blev ved den ene på land i løbet af de fire timer, men når man nu skulle “nøjes” med en enkelt, var det absolut tilfredsstillende at det var en af de lidt sjældnere sibiriske 🙂


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s