ÅRETS 1. Å-GEVINST

– Gudenåen leverede denne fine overraskelse

– Det der artsfiskeri sender ind imellem nogle ganske fine bifangster på land :-). – Således også under aftenens sats på den spændende ferskvandstorsk – Knuden. Jeg havde slået lejr ved Gudenåens bred sammen med den altid muntre Kasper fra www.FISKEFOTO.dk og “sat UL-fælderne” garneret med stinke-guf i form af regnbue-lunser og skaller. Så de forhåbentligt sultne Knuder kunne bare komme an…

Jeg har længe luret på, nørdet i og researchet igennem på teknikker, lokationer og timing, så teorien var helt i vinkel. – Målet var at få fingre i mit første eksemplar af denne art, og dermed sandsynligvis blive den første til at lande en Knude på UL. – Men spørgsmålet var jo så, om denne nataktive art var med på den?

– Kasper i venteposition. – En god dåsepilsner pleasede tålmodigheden 🙂

Jeg er ikke sådan vold-tålmodigt anlagt, så der blev jævnligt justeret og flyttet på agnene, og under indspinning af mit skalle-luns-agnede rig, var der pludseligt ballade i den anden ende! – Gedde?, Sandart?, Knude?, Aborre?? – Gudenåen er jo et artsrigt vand, så man ved aldrig helt hvad der spræller i den anden ende 🙂 – Efter en ganske fin fight i den jævne strøm kom svaret: Bækørred!

– Det var denne gavtyv som havde tygget på mit skallekød 🙂

Og et rigtigt fint eksemplar som jeg kunne måle til 38 fine centimeter inden genudsætningen. – Fedt med noget å-fleks!

Knuderne ved vi ikke rigtig om vi ramte, – et enkelt lovende bimmel fra en af åleklokkerne, var nogenlunde det som den vejrmæssigt forrygende aften bød på….. Og så selvfølgeligt en overflod af kaffe/øl-hygge – Kasper er sgu altid super fed at være på tur med 🙂

– Dejligt at få skudt å-sæsonen i gang med en god rødprikket 🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s