“OFF” TIL EN OFFENTLIG

– En fin offentlig sø måtte udlåne dette fine sæt striber

– Rundt omkring ligger der nogle fine mindre søer med offentlig adgang – ganske naturskønne – og så må alle med et fisketegn bare fiske løs. En af disse søer lagde vand til UL-tossens lille pitstop. Og der var da ganske godt med liv…..

Jeg tog kun lige lidt medeskyts og nogle regnorm med til søen – der skulle bare lige hygges lidt. – Så jeg fandt en fin læfyldt krog ved et lille indløb i søen. – Hurtigt var der noget der igen og igen pillede ved den flådfiskede orm, men jeg kunne snart regne ud, at fisken måtte være for lille til at hapse min orme-snack. Derfor måtte stang to som var monteret med flåd og en mikroskopisk str. 28’er i aktion. – Det afslørede hurtigt hvem der havde gnasket i den lidt for store orm: 

– Et eksemplar af den 3-piggede hundestejle. En aktiv lille agntyv 🙂

Så var man da i gang med at klaske lidt på årets spæde artsliste… 🙂

Og det korte pitstop sendte yderligere to arter på listen – først måtte jeg dog lige rode med yderligere et par 3-piggede, hvor efter flåddet med det lidt større stykke regnorm røg ud i indløbets strømrende. 

Her var der også liv fra et par “standard”-arter, – nemlig et sæt skalle”tvillinger” som kom til at tage sig sådan ud på et hurtigt snapshot:

– Et par fine agnskaller som – halveret – er OK UL-stang-venlige 🙂

Og kort tid efter blev det korte stop fint afsluttet med aborren på topbilledet. Trods størrelsen var den absolut vinterfrisk, og leverede en sprælsk og hygsom fight på bette-pinden 🙂

Søen skal da – når varmen indfinder sig – have et skud igen – måske den kunne levere en god brasen eller måske en lækker suder?….

– 3 af UL’erne blev luftet under den omskiftelige vinterhimmel

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s