LÆKKERT I LOCH’EN

– Den første sprælske regnbue ville have en gennemløber og faldt for D360’eren

– Nu er det ikke fordi jeg lufter UL-pindene særligt meget i områdets ørredsøer, men der er altså nogle enkelte af dem som er super fine og dermed virker ganske tiltrækkende… – Og specielt Loch Nees har altid genereret en del put & take-længsel i mit lystfiskerhjerte….
Søerne er store nok til at der er godt med albuerum, der er masser af kampivrige ørreder med en imponerende snitstørrelse – og så er de som oftest ganske hugvillige!… 

Derfor fyrede jeg lige et par timer af i jagten på noget tung ørred-flex. – Og det fik jeg fra “første fløjt” 🙂

Allerede efter et par håndfulde kast, faldt der et bastant hug, og et par minutter senere kunne jeg dirigere en ellers friskt fightende regnbue i nettet. Den velproportionerede fisk huggede på D360’eren som ses liggende på fisken på topbilledet. – Absolut livlig start!

– Fin basse at starte på 🙂

Den næste time gik egentligt mest med af drikke kaffe, daske rundt og glo på nogle livlige små regnløjer, som absolut ikke var vinterforskrækkede. – Dem må jeg lige lokke lidt en anden gang 🙂

Nå men efter at have påtaget mig lidt mere seriøsitet og nørdet lidt med et par agnskift, var der liv igen. Bagerst i den store sø’s skumle hjørne, knaldede endnu en livlig regnbue til min endeagn, som nu var endt ud i et lille frækt kobberfarvet blink. Fisken viste sig endnu engang at være en regnbue, og i samme fight-form og størrelse som den forrige. Tjek: 2-0 til miiiiiig 🙂

– Pænt fræk lille kobberting, som tager sig godt ud på en rengbue-mavse 🙂

Specialørrederne som jeg jo langt hellere vil hilse på, så jeg ikke noget til. – Der er ellers som oftest en god vinterbestand af Brødding og Tigerørred i søen, og jeg så da også et enkelt kapitalt eksemplar af førstnævnte blive landet. Men et par gode fights og tåleligt vejr gjorde, at jeg var fint tilfreds med mit lille besøg.


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s