GRASIØSE GODTER

Untithfshfghfgled-9
– Båndgrundling-søen viste sig at holde på andet end små invasive fisk…

– Kasper og jeg blev færdige med vores kommunale fiskeundersøgelse i den sø man vist roligt kan benævne “Båndgrundlingsøen”…., – eller det vil sige, at vi jo også lige skulle undersøge hvad der ellers gemte sig i den uklarvandede lille sø. – Og resultatet blev nogle vildt smukke fredfisk…

– Vi skiftede de små mikrokroge ud med noget større og mere solidt, og det blev der brug for!. – Vi måtte dog vente lidt inden der blev guffet i vores majs, og så måtte vi jo bruge ventetiden fornuftigt… – hyggeligt med en formiddagspilsner i det godt nok meget blæsende, men også ret lune efterårsvejr 🙂 .

Første fisk trak godt fra, lagde et robust pres på min spinkle 7’er Cherrywoodklinge og gav i det hele taget en super god fight. Efter en del “meningsudvekslinger” gled den super flotte Skælkarpe endeligt ind over netrammen – rutineret håndteret af Kasper. Karpen er den som ses på topbilledet, og herunder ses dens flot farvede “motor”:

– Powerfuldt haleror fra den 60 centimer lange og 2,8 kilo tunge Skælkarpe

Der gik ikke specielt længe inden den var gal igen, – denne gang et forsigtigt løft på flåddet efterfulgt af et roligt sidelæns træk. Modhugget faldt, men for enden af linen – ude i det mudder-beskidte vand var der ikke helt så stor modstand som før. Op dukkede der en super flot sølvkarusse af den mere vægtige slags – fandme en lækker fangst og med sine 31 centimeter og 460 gram gav den en godt løft i min PR 🙂 

– Den var han glad for ham dér UL-tossen!. En vægtig og velproportioneret Sølvkarusse-PR 🙂

Herefter var der stilstand i fiskeriet og endnu en bette øl fandt vej ned gennem løgnhalsene :-). Og der skulle gå yderligere en times tid inden der igen var liv i min side af vores fine lille fiskeplads. Endnu en lækker Skælkarpe havde hapset majsen og måtte en tur på det tørre.
– Elegante fisk med sine rolige og grasiøse bevægelser – elsker dem!

– Denne fine skæller var 55 centimeter og knapt så velpolstret som den første

– Vi kunne efter en rigtig hyggelig omgang mederæs opgøre fangsten til 30-40 Båndgrundlinger (ny art for mig), 2 Skælkarper (mine første i 2020) og 1 super fin Sølvkarusse (ny PR). – Og nå ja, – en flot MÅGE som Kasper stod for – og som han i øvrigt i flot stil fik sendt på vingerne igen uden mén – tossede stykke fjerkræ…. 🙂


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s