VESTKYSTGLÆDER

– Makrel på Hornfisk…. – Denne flotte fyr hapsede fladfiskenes eftermiddagssnack… 🙂

– Jeg teamede op med min gode west-coast-wingman Peter til en hyggetur til vores elskede Vesterhav. – Forhåbningerne var måske lidt lunkne, for dagens mål var de meget svære arter Pighvar og Havbars. I forhold til førstnævnte var vi nok lidt for tidligt ude – set i lyset af efterårssæsonens lidt for høje vandtemperatur. – Og Barsen er jo altid en lunefuld fætter – trods gode forhold så vi intet til dem.
– Men så byder æ’ haw’ jo ALTID på andre fede oplevelser….

Ved de flade strande nede sydpå, kunne vi kun præstere en fin Hornfisk som Peter fik på en gennemløber. – Ikke engang en skrubbe eller leps kunne det blive til, – vi havde dog et par hug, men om der var pighvar i området fandt vi ikke ud af.

Til gengæld var der masser af andet at smile af: Sygt fedt vejr, varm kaffe, kolde pilsnere, nøgenbadere og de finurlige små fugle – Rylerne – som er en fest at kigge på, når de ræser afsted på et ben ind til de finder ud af at de faktisk har to…. 🙂

Længere nordpå var der pænt smæk på bølgerne! – Dette barske, lækre og måbende smukke stykke natur kan jeg bare ikke få nok af!. – Vi havde hele tiden en tro på at der var Havbars i området – men den ligeså barske, lækre og måbende smukke art, lod sig ikke lokke. – Der blev dog landet bars lidt længere oppe ad kysten, så en helt umulig mission var det ikke. – Og der var da også en flot makrel som var lidt sent på den… – Den tog ganske overraskende et stykke hornfisk på et bundrig, som egentligt var lagt ud til flade eller torsk – en kærkommen og kampvillig bifangst, lige der hvor aktiviteten ellers ramte nul 🙂

– I 2020 er det blevet til flere UL-makrelfights end nogensinde før – altid en fed fisk at fighte 🙂

Men igen var der masser af andre ting at glo på: En paraglider, forstenede søpindsvin og flere finurlige fugle: – Denne gang den sjove pingvin-agtige Alk, som sammen med en håndfuld artsfæller dykkede rundt om høfden. – Forrygende pauseunderholdning 🙂

– Alkens bevægelsesmønster og fiske/dykke-skills leder tankerne hen på pingviner 🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s