BARE MEDE-HYGGE….

– Ganske fine Gråskaller – men ingen Sudere

– Havde luret lidt på en bette sø, som med sin fine dybde og mange åkander lignede et paradis for den listige Suder. – Om der skulle være denne art i den dejlige sø, står fortsat hen i det uvisse. – Men der var såmænd ganske livligt alligevel – en god medesession med både travlhed og hygge….

– Jeg tyrede en bundmedestang ud med en stor fed regnorm i forhåbning om der også kunne være en vægtig ferskvandsål (mangler på UL-scorekortet), men den sprællende orm endte i stedet i gabet på denne drønnert:

– Slank men kampivrig regnbue.  – Den kunne passende ende som åle-agn en anden gang…

Slank som en ål…. – Ikke noget at sige til, at den gerne ville have min proteinholdige orme-snack…..

Den majsagnede flådstang blev også aktiveret, og så kom der masser af opmærksomhed fra den lille søs indbyggere. -På den gyldne front blev det som nævnt ikke til suderen, men i stedet var der godt med liv i de smukke Rudskaller, – så der blev da drysset lidt gyldent glimmer over min lille tur:

– Arh så fine de er – jeg bliver altid betaget af farvespillet mellem rødt og guld 🙂

Ellers stod der gråskalle ud over det hele. – De var yderst hugvillige, og en del af dem i ganske stabile størrelser – intenst og sjovt.

Tænker måske søen får et enkelt skud mere, – for jeg så en ret pæn “suder-sky” i overfladen, så mon ikke der gemmer sig et par enkelte?


 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s