RETTELSE TIL MULTEART!

Almindelig Multe: 25,0cm / TYNDLÆBET MULTE: 25 cm 🙂

– Lige en korrektion på fisken herover. Fisken er ikke en alm. Tyklæbet Multe (Grey Mullet), men den ganske sjældne TYND-læbede Multe (Thinlip Mullet). Det var min gode facebook-ven og super dygtige fiskebiolog Henrik Carl, som genkendte den usædvanlige fangst…

– Henrik skrev til mig at han var overbevist om, at min fisk er den sjældne tyndlæbede multe, og at det derfor er ny dansk rekord. – Hvis altså det ikke lige er fordi jeg ikke har noget målebåndfoto af den 25 centimeter lange – og genudsatte fisk…. 🙂

Den fejl har jeg lavet før, da jeg ikke fik taget målebåndfoto af den Tigerørred jeg fangede i åen sidste år: BIG SURPRISE I ÅEN, her blev jeg efterfølgende gjort opmærksom på fiskens rekordpotentiale…
Meeen nu er oplevelsen med fangsten jo altid vigtigere end så meget andet, og de to specielle fangster er lagret i fiskehukommelsen 🙂

– Den TYNDlæbede Multe kendes på en sort plet ved brystfinnens rod og – ja – de tynde læber…

Jagten er gået ind på den almindelige Multe, – spottet er fundet,  fiskene er der kontinuerligt, og toastbrødet indkøbt….. – For i år skal det fandme lykkedes at få en – helt almindelig – og TYKlæbet Multe!


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s