EN VILD VEGANER

-Denne flotte basse ville gerne hapse mit brød

– Jeg har slet ikke sendt noget kærlig UL-opmærksomhed i de brød- og grøntsagsædende karpers retning i denne sæson, og det skulle der da lige laves om på…. – Karpen er jo ofte en ganske tricky størrelse, så jeg “proppede godt med tålmodighed i rygsækken”. – Det blev der dog ikke behov for på denne lille eftermiddagstur……


… – Til gengæld blev der ganske hurtigt brug for den kolde pilsner som også havde sneget sig med i rygsækken, for jeg skulle kun bruge 10 minutters fisketid og 10 minutters fighttid på at naile min mission…. – Og så var der i aller højeste grad brug at køle adrenalin-niveauet ned med noget svalende øl…..

– Woooow –  en heftig slåskamp jeg blev sendt ud i!: – Modstanderen var en flot velproportioneret og brølstærk +7’er Græskarpe af den aller fineste karat, som resolut havde suget mit lækre sødmælks-franskbrød ned med en stor hvirvel til følge – efterfulgt af en endnu større hvirvel da modhugget faldt 🙂

– De store skæl skinnede om kap med den sommer-nærige sol

Sgu ret fedt at entrere en – for mig – sprit ny sø, og allerede 20 minutter senere ligge i græsset efter veludført “arbejde”. – Og de næste halvanden time lavede jeg sådan set ikke ret meget andet end at ligge og rode veltilfreds rundt i det grønne underlag – lækkert!

– For fan’ en lækker fætter: 84 centimeter og 7,1 kilo 🙂 🙂 🙂

Lokationen var en mellemstor privatejet sø i det yderste Vestjylland, og gearet bestod af det efterhånden tudse-gamle Shimano Solstace 1000’er påmonteret den ene af mine Cherrywood 7″ / 0-7 gram. Linen er en 0,10’er Nanofil og krogen var en skarp 8’er enkeltkrog.

Med de 7,1 kilo røg den smukke “græsser” i øvrigt op mellem mine all-time 5 største fisk overvundet med UL-gear, – se evt: U.L. TOP 10


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s