FREDAGSSLIK…..

– Nordjysk finesse af fineste karat!

Uh, der var guld i postkassen i fredags! – En af mine gode facebook-venner roder med at fremstille gennemløbere – også i UL-kastevenlige vægtklasser. Jeg røg ind på hjemmesiden www.danskgrej.dk og blev straks forelsket i alle de mange veludførte lækkerier i 5-7 gram. Så “guldet” i postkassen var længe ventet….

Og der var en artig overraskelse da jeg åbnede den lille brune kuvert – de gæve nordjyske grej-biksere havde lige kørt en omgang dobbelt-op på min bestilling – godt og vel endda… – Så jeg endte op med hele 8 smukke mini-agn:

“Nordjyden”, 7 gram (de fire små på topbilledet) i 2 forskellige brisling/silding-farver, en i hvid og en i en fræk lyserød farve.
En lille væver ting som en udset til at lokke især makrel og bars.
“Ålborggenseren”, 7 gram (den grønne på topbilledet) i en fin tobisagtig farve. Den “store” wobler skal fiskes lokkende og “svævende” over lavere vand. Målet er de sønderjyske havørreder.

– Det er virkeligt kræset omkring dekoreringen af de små agn. Her 2 x “Ferring” og en “Kaizen”

“Ferring”, 7 gram: En gennemløber med en ganske ukurant facon. Jeg ser meget frem til at se dens gang, som skulle være meget flaksende.
En flabet agn i flabede farver, som helt sikkert kan aktivere nogle træge havbasser, og med sin begrænsede – og perfekte – størrelse også kunne lokke stor-ørreden i put n’ taken til hug.
“Kaizen”, 5 gram: Den lille orange-grønne sag med det “nysgerrige” øje på billedet herover, kunne ud over havørreder, også være fin til både hornfisk og aborre – det skal prøves!

– Flot finish!: Grater er fjernet og der er tænkt over farverne som er virkeligt veludførte. Lækkert!

Tjek eventuelt selv hele produkt- og farve-programmet ud på www.danskgrej.dk/ eller på FB: facebook.com/9000DKFISHING/


(indlægget er – ligesom alt andet indhold på ULFISK.com – selvfølgeligt usponsoreret. – Men kan jeg via et indlæg som ovenstående hjælpe et par fingerfærdige nordjyske endegrejs-udviklere med at få yderligere vind i sejlene, så gør jeg det. – Innovation og dansk produktion skal fremhæves og hyldes!)


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s