“AKVARIE”-HVAR

– Flat-fishing i Bahamas – but why? – vores egen Vestkyste leverer!

– Kollega Peter og jeg gav lige de fascinerende Pighvar endnu et skud – og igen med stor succes. – Nøglen var – som vanligt – rette uberørte spot på rette tid!. Og med hele 8 max smukke hvar (perfekt fordelt med 4 til hver) kunne det bare ikke blive bedre……

Her søndag, hvor denne skribent er ved tasterne – står himmel og hav i ét her ved sommerhuset. – En enorm kontrast til de fantastiske forhold som Vestkysten kærligt serverede for os på gårsdagens tur:
– Høj blå himmel, en nærmest ikke-eksisterende vind og – vigtigst -vand så spritklart som aldrig set før! – Hold da magle hvor er det fedt at opleve det marine liv på aller nærmeste hold. – SÅ luksus!

– Lækker hvar omkring de 40 centimeter, som lagde fint pres på UL-gearet (genudsat)

I løbet af eftermiddagen spottede vi vel et halvt hundrede flotte Pighvar i det klare vand, – ikke nogle kæmper, men mange fine rovplader. – Det samme med de otte! vi havde på land – de lå i intervallet fra 20 til 40 centimeter. Og seks af dem tog vi inden for bare en time!. – Det fuldstændigt mennesketomme spot holdt endnu engang masser af fisk!… Dertil kommer en håndfuld rigtig fine – og velnærede – “Leps” (afkommet af en hed romance mellem skrubbe og rødspætte). – Alle fiskene valgte i øvrigt fifty-fifty at tage henholdsvist blinket og den ophængte agnfisk, og fightede bravt  🙂

– Peter med flot plade – anskudt var den knapt 5 centimeter tyk!!! – En powerfuld dame!!!!

Vi sagde tak til super-spottets mange fisk og dinglede sydpå til en anden spændende lokation. – Her skulle der lige provianteres, så Trangia’en blev fyret af med lækkerier (tak for mad Peter), og så var det ellers ned for at se hvad vores andet spot kunne byde på.

– God mad og en pilsner sendte det allerede høje humør op på max 🙂

På dette spot rundede vi af med at få kontakt til både Hornfisk, Havbars! og flere fine flade. – Og som om det ikke var rigeligt, blev vi da også lige præsenteret for det magiske fænomen Morild! – Det har jeg aldrig set så tidligt på året og slet ikke på Vestkysten. Sygt fedt!!!

Læs mere om – og se – det fede fænomen på dette link:
https://videnskab.dk/naturvidenskab/tag-paa-selvlysende-strandtur-lige-nu-er-havet-fuld-af-psykedeliske-alger


 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s