SÅ SATANS TÆT PÅ…..

– Der spejdes efter blanke, – og pludseligt var de lige foran storetåen….

– En meget spontan indskydelse sendte mig en tur til herlige Holster Hage i det Østjyske i jagten på kystens havbasser… – Nu er jeg sgu ikke lige frem nogen supermand ud i kystørredfiskeriet, men formiddagens forhold var da vist ikke ligefrem optimale… Men som set før gjorde jeg det direkte modsatte af hvad “bøger og kloge mennesker” siger, og ja, – oplevede fint med action….

Man skal ikke fiske på  blankt vand – man skal fiske i pålandsvind – man skal ikke tage ud når der er svag vind…. – Så jeg tog afsted og fiskede på blankt vand i fralandsvind….
Man skal – hvis man er så tåbelig at tage ud i ovenstående forhold – fiske laaaangsomt – fiske med maaange spinstop – fiske med heeeelt små agn…. – Så jeg valgte en halvstor wobbler (den var ny så den skulle altså testes…) og fiskede den jævnt hurtigt uden spinstop….

– Skønne Holster Hage var fyldt med hundeluftere, lystfiskere og nøgenbadere… 🙂

– Der var kun afsat et par timer (jeg får “kyst-kuller” når jeg er alene afsted i længere tid!…), og havde nok ikke de store forventninger til ret meget andet end at lalle rundt i den lækre forårssol. Jeg skulle dog lige teste et par fine ABU MO Coast Slim woblere jeg havde fået fat i, – lidt rigeligt store til UL-pindene, men med den super robuste LRF 6,6’er og PENN-hjulet gik det rigtig fint. Jeg valgte agnfarven Nereis (“Børsteorm”), da der var meldt om sete børsteorme efter fuldmånen for et par dage siden. – Og den store agn i den rigtige farve var absolut et hit…

– Ny kystfavorit som et perfekt til “svævende” fiskeri over lavt vand. (- Og semi-UL-venlig).

– Jeg ramte pludseligt en rigtig fin stime sprælske blanke, men kan desværre ikke fremvise nogen fangst, da jeg blev tørret godt og grundigt!: – En tabt +50’er, en tabt +40’er, yderligere 3 hug og en håndfuld følgere… – Førstnævnte rullede i overfladen, ved nummer 2 sov jeg vist bare lidt, og de tre hug blev desværre ikke konverteret til fast fisk. Men jeg var alligevel super tilfreds med at finde fiskene og med at få valgt den helt rigtige agn. – Og så var det ellers hjem-ad-tid – dog med et lille action-fyldt pitstop på vejen (se næste indlæg) 🙂


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s