EN HURTIG HÅNDFULD

– Aaaaah, – dejlig Brødding, – en af de lidt sværere arter til årets artsliste var i hus

– Det er jo ikke fordi jeg er specielt tosset med regnbueørreder…, og når fisketiden er knap, så put n’ taken er eneste mulighed for lidt flex, kan man jo tilvælge de ørredsøer som byder på andre arter end de evindelige regnbuer….. – Og denne gang lykkedes det næsten at “fiske udenom” de mange violetstribede bæster….

– I “The Midt/West” er der en trio af lokale søer som er rigtig gode til at tilføre et eksotisk element i deres udsætninger (Tusaagaard, Loch’en og Ox’en), og i sidstnævnte var der i vanlig stil godt med “sjove arter” at udfordre… 🙂
– Et rigtig godt våben er den kobber-farvede Attack-spinner i 4,5 grams versionen, så den røg for enden af den tynde fletline, og så blev ørrederne ellers fristet over evne…. 🙂
– Turens første offer for Attack’en var denne fine bækørred, som i øvrigt blev afkroget i vandet og dermed slap med forskrækkelsen. Ikke så stor, men til gengæld ganske køn!:

– Køn lille fuldfinnet bækørred som trykkede godt til Attack-spinneren (genudsat)

– Kort efter var der betydeligt mere flex på 5,3’eren (den P&M Sting 0-3,5 grams-pind er genial til put & take-fiskeriet), da en seriøst hidsig Brødding huggede hårdt til og derefter voldfightede “søen rundt” – dejlig fisk!

– Farvestrålende og stærkt fightende Brødding 🙂

– Efter den forrygende start i søen, driblede jeg over i å-løbet, og så var det tid til indkassere en “guldmedalje”  i form af denne tyksak:

– Jo tak, – et rigtig fint stykke guld på den halve meter, fightet i den raske strøm og genudsat

– Og så…. – lige som man troede, at det skulle lykkedes at få et par regnbuefrie timer, klaskede ikke én men faktisk to af de flabede fartstriber til min lille fristende kobberdims… – Så der blev fightet godt igennem, inden de begge var sikkert på land.
To regnbuer på to kast, – åløbet kan være en hektisk omgang…

– Et styk nakket og et styk genudsat, – dette var den uheldige… – begge lå i øvrigt i midt-fyrrerne.

– Status på to korte ture til hhv “Loch’en” og “Ox’en” blev – ud over god motion til mini-pinden – hermed 6 ørreder og “en fuld håndfuld” til artskontoen: Tiger fra Loch Nees (PELSDYR….) og Bæk-, Guld- og Regnbueørred samt Brødding fra Ox River. – Job done!… 🙂


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s