FULD GEDDE-GAS!

– Der var godt nok smadder på sømkasserne: 10 på land på under to timer! 🙂

– Efter en begivenhedsrig men fiskeløs tur til fjorden skulle der lige “høstes flex” i den sikre geddesø på hjemturen. – Også her skulle det da lige testes om de nye kystwobblere kunne bruges? – Og det kunne de i høj grad! – Gedderne gik simpelthen amokka…

– ABU Slim Mo kan åbenbart det meste, – jeg monterede den anden nyerhvervelse i farven “Firepearl” (fedt navn!! 🙂 ) for enden af LRF’eren og dinglede om i vindsiden. Ikke så meget fordi det var vindsiden, men mere fordi jeg at der ALTID står gedder lige her 🙂

– Første sæt tænder har hapset den fænomenale nye agn

Søen er ret lavvandet her, så Mo Slim’ens “svævende” egenskaber fungerede perfekt, og den snehvide pearlfarve garneret med den røde røv, kunne gedderne simpelthen ikke holde sig fra, – kystagn i geddesøen works! 🙂

Det endte ligeligt fordelt med 5 fede hunner og 5 små hanner, så ingen grund til kønskrænkelse hér 🙂
Alle huggede voldsomt og jeg missede kun to tilbud over de knapt to timer…, – selvfølgeligt hjælper UL-pindens følsomhed også alvorligt til i forhold til at konvertere hug om til fast fisk….

– En af “the mamas” på måtten. Også den gav en sygt fed UL-fight!

– Ingen tvivl om at jeg skal have suppleret på kyst- og gedde-æsken med flere Slims, – farve “Nereis” til havørrederne og farve “Firepearl” til gedderne skal dobles op, og så skal der hamstres… en håndfuld i nogle af de andre fede farvekombi’er. – Og nej, – da ULFISK.com som bekendt er ukommerciel og usponsoreret henvises der ikke til nogen specifik forhandler af Mo Slim (spørg fætter Google…)
– Det var sgu egentlig bare en perfekt dag ved sø og kyst!!!

– Et enkelt undervandsskud blev det også til: “Firepearl” in trouble & pike in trouble…..

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s