PELSDYR….

– Pelshuemanden versus “Pelsdyret” – tigeren tabte….. 🙂

– Mandags-sløvsindet, tandlægebesøget og kundebøvlet på arbejdet kunne heldigvis fjernes fra tankerne via en kort fyraftenstur til altid hemmelighedsfulde Loch Nees. – Trods et lille drys forårssol var den vind der ramte mig da jeg stak fjæset ud af bildøren, kold nok til, at jeg  lod cap’en ligge og spændte pelshuen på… – Og ja, – jeg ved godt at den får mig til at ligne et trafikuheld i en Build-A-Bear-biks….. – men den holder knoppen varm og dermed fiskehjernen klar….

Ved ankomst blev facebook lige tjekket inden gearet blev fundet frem, og sandelig om ikke der lige var proppet store regnbuer, guld og brøddinger i suppen…. – Og efter en udfordrende UL-start på sæsonen, var det ret fedt med udsigt til noget godt flex. Stangvalget endte på den bette Pezon & Michell 5,3 fods, og de farvestrålende microblink, gennemløbere og spinnere blev fundet frem.
Men fiskeriet var sløvt – meget sløvt… – Ingen hug – end ikke en eneste følger. Fisketiden var ved at rende ud, men med kun 10 minutter tilbage kom pelshuens hjernevarmende egenskab mig til gode!. – Større agn for fan’ da!. – Der er store fisk i søen, og der var ingen reaktion på alt mit farvestrålende småkravl.

– Et radikalt agnvalg reddede turen – og jeg indkasserede en ny PR…

– Op til bilen og hovedet ned i kystørredæsken. Blikket faldt på et no-name-blink – bredt og halvstort men stadig UL-venligt med sine omkring de 6 gram, – og ikke mindst i favoritfarven kobber.
Fed idé dér! – For første kast gav en følger, andet kast gav fast fisk som blev tabt efter 15-20 sekunders fight, og tredje kast gav seriøst fast fisk! – Og for satan-i- hævled’ da hvor kunne den fisk fighte!: Utallige udløb, rul og kontante rusk… (hard work – great fun). – Så det var en kæmpe lettelse for både mig, den vold-belastede mini-pind og det lille hårdtarbejdende Michell-hjul da den super flotte Tigerørred var i nettet. – Jesus de “pelsdyr” kan fighte!!! 🙂

– “Det faaarlige pelsdyr” var “pelset”…: Læææækker Tigerørred på 60,5 cm og 2,5 kg (ny PR)

– Og det blev så den korte turs sidste kast…. – Jeg måtte indse at det sene hug og den lange fighttid gjorde, at jeg absolut ikke kunne nå hjem til aftalt aftensmadstid. Men nu bliver jeg aldrig “pelset”… 🙂 når jeg kommer for sent hjem (har verdens bedste kæreste), så jeg gav mig god tid til at få skudt nogle gode pics af den smukke – og overraskende Tigerørred. – De andre ny-udsatte arter ville åbenbart ingenting, men mit flotte “tigerdyr” havde alligevel toppet dem!. – Og den resulterede også i, at et af sæsonens mål (Tigerørred på 60cm) kunne streges på 2020-to-do-listen.


– Nu vi er ved Tigerørreden – missede du så denne yderst usædvanlige å-tiger…?: BIG SURPRISE I ÅEN


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s