SØRENS SØØRRED

– P&T skal for mig helst være andet en regnbueørreder. – Og det kan Tusaagaard byde på!

– Det er ikke just fordi jeg overrender ørredsøerne uden for vinterperioden, – der til byder the real-deal-natur simpelthen på alt for mange spændende arter som skal UL-udfordres. Men når tiden er lidt knap og der er udsigt til at rive nogle spændende arter op ad put-suppen, så kan jeg godt finde på at give de lokale søer et skud med de helt lette agn.

– Derfor gjorde jeg et kort to-timers stop ved Sørens fine søer, – for Tusaagaard er en sted som ofte holder på andet end de sædvanlige regnbueørreder…

Det kunne blive til et par grå timer i sø 1 og 2, og specilet sø 1  var livlig med en del følgere og spottede fisk. Et par enkelt svage hug blev det til, inden et par guldørreder fangede min opmærksomhed. De var jævnligt oppe og “snuse” i overfladen, så tørfluestangen blev hentet og en insektimitation lagt ud. – En enkelt gang blev der skubbet til den falske hveps, men ellers daskede de gyldne fisk bare rundt og gloede dumt….

– Jeg undgik regnbuerne og fik i stedet hvad jeg kom efter – nemlig “bare noget andet” 🙂

De sidste kast inden fisketiden løb ud og mørket faldt på, blev sendt ud langs brinken i sø 1. For enden af linen var nu monteret en lille kobberfarvet Attack-spinner, og det var åbenbart noget som fik aktiveret de ellers ganske passive ørreder. Først et hug og kort efter var der fast fisk! – Jeg så fisken med det samme, og kunne med glæde konstatere, at jeg havde “fisket forbi” regnbuerne. En kort og rolig fight senere afslørede fisken som en fin Søørred, – en art som jeg har manglet fra ørredsøen på UL-gear.

– En rigtig fin UL-gevinst: Slank fuldfinnet Søørrred på den halve meter.

I Sørens søer er der også gode muligheder for ex. både Tigerørred og Guldørred. – Så er du ikke så meget til det trevielle regnbue-kraneri, kan Tusaagaard absolut anbefales! https://www.facebook.com/groups/141561305927297/


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s