FAMILY & FRIENDS

– Aborren med fætter Hork og “hænge-ud-vennen” Gråskalle 🙂

– Weekenden gav mulighed for en lille medesession, hvor målet var den lille sjove fætter Horken. På dette spot er der overhængende risiko for at komme i kontakt med den lille grønne fisk, – og denne dag var ingen undtagelse…

Det fine vejr og den svage vind fik det vestjyske spot til at virke yderst indbydende i forhold til en omgang laid-back medehygge. Og penneflåddet vuggede ikke mange gange før første fisk blev fristet af den lille stump orm på 20’er-krogen. – Allerede efter bare 10 minutter havde fem små aborrer og en enkelt lille skalle været oppe til afkrogning. – Travlhed på den sjove måde…

– Flot rygfinne!. Horken rammer sjældent 15 cm, så et eksemplar på 12,7 var fjong 🙂

Næste fisk var den helt rigtige! – nemlig Horken, og snart fulgte yderligere seks fine eksemplarer. En enkelt røg i mit intermistiske “fiskeakvarie”, som egentligt bare er den plastkasse som normalt indeholder mine waistwaders. Men den er rigtig fin til fotografering og nærmere inspektion af “byttet”.

Mod slutningen af den gode time med masser af aktion og medespas, flyttede jeg plads, og så blev både Aborre og Skalle markant større. Det gav fine eksemplarer op mod de 30 centimerter af begge arter, og denne størrelse leverer faktisk ganske gode fights når man benytter det helt lette gear.

– Fint “akvariefoto” af en god Aborre, en bette Skalle og en af de fine Hork

Herlig medetur hvor jeg fik hvad jeg kom efter: – Årets første Hork kom i hus. – Og samtidig viste spottet at der også kan forventes fine eksemplarer af både Skalle og Aborre.


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s