HERLIGT GENSYN

– Hej igen Bildsøe – længe siden…. 🙂

– Nå, men nok om udlandseventyr og artsjagt med UL (se foregående tre indlæg). – Det var blevet tid til noget kontrastfiskeri (som jeg kaldet det når jeg for en kort stund slipper UL-gearet), og Størene i Herning skulle bydes op til dans!. Vilugaen stod øverst på ønskelisten, og dem er der så 2 af – ud af 108 Stør…… Pænt optimistisk…, så på ønskelisten stod der også en Sibirer og ellers bare noget tungt “at hive i”!!!….

Jep nuppede bare lige et par timer, men det var også nok!. – For som det generelt er gået i denne vanvittige jubel-sæson, hvor cirka alt er lykkedes, var der også gevinst hos den lokale “Stør-pusher” 🙂

Første faste fisk var af den tunge slags, – en Stør som virkeligt ville slås, og som brugte det meste af gammel-sø under fighten. Men efter 20 minutters “battle” – med en tysk familie som måbende tilskuere – fik jeg endeligt ro på “dyret”, og den røg i slyngen. – Og fa’me jo – det var da good old Bildsøe, som for tre år siden blev min første +20’er:
https://ulfisk.com/2015/07/22/the-great-white/

– Han var blevet lidt længere med nu 168 centimeter, og vægten anslog jeg til at være en anelse over dengang, – altså omkring 23 kg.

– Og farvel igen…. Facts: Hvid Stør / 168 cm / ca. 23 kilo / Fed fight på 20 minutter

– Jeg jokkede en ny mix-pellet på og tyrede den ud i suppen, og over den næste time var der fint med både små pillerier og markante huk. – Som altid fiskede jeg uden blip-blip-diller-daller-elektronik, – bare oldschool med gluggerne fast fikseret på mine to stangtoppe, så jeg registrerede – trods det liiiige lovligt blæsende vejr -, alt hvad der rørte ved mine agn. Pludseligt var der napserier ved stang to, som lokkede med en Krill-pellet. – Og så er det, at Støren lige skal vende sit store korpus, for at vende tilbage til endnu en “smager” 🙂

Der skal man så være klar, for så bliver der måske klappet til?… – Og det gjorde der!….. – En fin Sibirer viste sin koksgrå figur ude midt i søen, mens der piskede line af hjulet. – Jeg satte hårdt mod hårdt!!
Og så skete der egetligt ikke ret meget mere, for så var den allerede flad? – Solstik i det varme vand, eller?. – Nå, men dermed blev det en ganske udramatisk og meget kort fight – vil gætte på fire minutter….

– Ellers muskuløs og velproportioneret nok, men den gad vist bare ikke rigtigt?

Der er i øvrigt fire Sibirere i søen, så det er ikke just en dagligdags event at lande så’n éen. Lækkert, – og med sine ungefär 11,7 kilo, var den kun godt et halvt kilo under min nuværende P.R.. Så jeg var ret godt tilfreds med den meget flotte fisk, – trods den tøsede fight.

– Flot flot Sibirisk Stør på 123 centimeter og cirka 11,7 kilo (min vægt fucker up for tiden)

– Et par begivenhedsrige timer med ølhygge gav fin adspredelse fra mit ultralette finesselegetøj 🙂 – meeen de er klar igen lige straks!


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s