ENDNU EN SVÆRVÆGTER

– Ikke meget liv i søen, – men så kom søens største Hvide i snack-humør….

– Kiks, kolde vand og kølige pilsnere var parkeret ved søbredden – lige ved siden af mine to 12″ Prologic-stænger. Mine foretrukne “våben” – de delikate UL-pinde – lå på række i øsens bagagerum, og det tunge skyts var blevet støvet af. Mandag formiddag i Roust skulle stå på Størfiskeri – og gerne med hook-up af den aller-tungeste slags…..

De første tre timer gik aaalt for roligt – kun tre hug og en masse småpilleri blev det til.  Fiskeriet foregik med 14 gram bly uden bippelip-bidmeldere og trylle-rylle-krille-dille-dip, – bare helt oldschool med gluggerne fast forankret på stangtoppene og med søens egne pellets – on the rocks.

– Og så – klokken 12.00 brød helvedet løs!: – Et ganske svagt “nik” på den venstre stangtop fik “triggerfingrene” til at gribe stangen og tage chancen med et solidt modhug: Fast fisk som et par sekunder senere viste sig i al sin pragt med et vildt spring ude midt i søen.
– Ingen tvivl om at jeg kunne melde storfisk, og en tung og lang fight fulgte! –  Herunder smider jeg lige en håndfuld billeder op, – taget lige efter en god halv times intens herre-fight:

– Solen bagte og temperaturen havde rundet 27 grader under fighten
– Både Herning, Donslund og Roust har hermed udlånt en “Great White”. Denne gang 174 cm
– Søens vægt fuckede op, men en tidligere vejning viste 35 kilo! – en PR-tangering fra 2017…..
– Klunset røg i varmen og jeg fik mig et fint “bade-med-stør”-skud
– Pils. tobak og far-krops-tørring efter en ekstra sejrs-svømmetur 🙂

Ved søen var der i øvrigt fuldstændig mennesketomt, – og så var det altså ret luxus at stå ud af sin seng, gribe stængerne og bare tumle ned til søen og fighte en super-stør. – En billig og god overnatning på den hyggelige Lystfiskergård kan stærkt anbefales!

Dette var den sidste rapport fra en super fed to-dages ferskvands-rundtur i det sydjyske, som bød på Bækørred, Regnbue, Aborre og en stor Strømskalle på UL-Spin. Masser af Regnbuer, Strømskaller og gode Bækørreder på Tørflue. En overraskende og gudesmuk 5,1 kilos karpe på UL-overflade-mede og en top-Stør på hele 35 kilo!… (Finurligt nok samme vægt som denne lige så fantastiske Stør fra Oktober 2017: https://ulfisk.com/2017/10/10/35-kilos-sommer-fisk/.
– Læg hertil masser af selvforkælelse med kolde pilsnere, solid mande-mad fra grillen, en blød seng på Lystfiskergården, en herlig  svømmetur i Stør-søen og ialt 24 timers fiskeri. – Det må sgu da siges at være en fed måde at bruge to lækre sommerdage på! 🙂


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s