TRUUUUUUUUUUT!

– I sidste weekend skulle hornfisken aka “trutfisken” aka “musikålen”, da lige have et skud. Jeg driblede til Djursland og fandt et spændende spot som jeg ikke kendte i forvejen. – Djursland er altså bare fyldt med fede fiskemuligheder, og det kommer til at tage halvanden evighed inden alt er udforsket. Lækkert!

På med et frækt lille Filurblink og ud i “suppen” med den. – Monteret med en lille str.10 trekrog, – det der  nymoderne silketråd  gør jeg ikke så meget i, for tænk nu hvis den store sølvblanke havørred blev interesseret i min agn…..

Der gik lige en halv time med at finde de langnæbbede haledansere, men så var der også fuld smadder på UL-pinden. Til ære for den fantastiske sportsfisk, havde jeg valgt mindste-pinden – den lille P & M Sting i 5,3 fods udgaven (med kastevægt 0,5-3,5 gram…). – Og dermed havde jeg gjort hvad jeg kunne for at “ligevægte” gear contra fisk. Den iltre lange fyr fik da også trukket godt med line af mit Cardinal 5’er micro-hjul. Goooood sport!.

– En af de super fine hornfisk som er en fantastisk udfordrer til det ultralette gear.

En halv time senere var det lykkedes at få yderligere et par stykker på land, – sol, sommer og forrygende fights!

Alle tre huggede meget kontant og lå længdemæssigt fra 60-70 cm, og var i suveræn “foderstand”.

– En knaldgul rapsmark kan få mit forårshumør op at ringe, – for så er der “horn” i sigte 🙂

Herefter  blev der satset på noget “dovne-mede” i strandkanten, men det blev vist lidt for pilsner-hygge-agtigt. – For de to heftige hug jeg havde, fik jeg ikke reageret på. – Håbet var ellers Slethvar eller den “forbandede” Fjæsing, som jeg åbenbart ikke fatter at få på land….


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s