MAN MÅ NØJES! (ART 36)

– UL-art nr. 36 røg på listen, men det var ikke en fra den lange “ønskeliste”…

– Jeg endte med at drible Djursland rundt i et arts-sats. UL’erne skulle udfordres endnu engang, – for netop det område giver mulighed for at komme i nærheden af ex. Fjæsing, Skrubbe, Knurhane, Slethvar med flere. Tasken var pakket med diverse friske agn og afsted det gik mod nye UL-eventyr…..

 Molerne i Grenå og Bønnerup samt strandende i Glatved og Gjerrild er kendt for godt fiskeri efter især “havets hugorm” – den meget spændende Fjæsing, så det var den som havde førsteprioritet. – Og meldingerne om masser af dem, fik mig til at stå max tidligt op, for at have tid nok til at lokalisere dem på et for mig ukendt “kontinent”.

– Driblede af kl. 04.30. – Tidligt i seng og tidligt op, det er sundt for en UL-drengs krop… 🙂

Men ak ak ak, – det lykkedes aldrig at finde bare éen “hugorm”, og heller ikke andre af de “forudbestilte” arter. – Der var pænt dødt i både Grenå og Bønnerup (en enkelt gut havde dog landet en vældig stor flad), og ved strandende var der også lokal undring over de manglende fisk, så der fik jeg ikke engang pakket UL-gearet ud.

– Fine farver, – Og Havkarusserne var i Grenå i rå mængder

Jeg fik dog denne fine fætter i Grenå, da de i store mængder (som krabberne!) angreb min agn med stor aggressivitet. HAVKARUSSEN er en lille fætter (DK rekord er på 18 cm), og – synes jeg – egentligt ganske køn. Jeg fik den på et lille stykke reje monteret på en str. 16 tørfluekrog, som jeg fandt i fiskevestens inderlomme.

– En bette fisk, som passede fint til mit miniaturegear

Ny art, og et rigtig fint eksemplar med sine 17 cm. – Og det var så det eneste jeg fik ud af en tynd Djurs-tur var egentligt en ny art til listen, – ikke en af dem som jeg regnede med, men what ever 🙂
– Og Djursland skal da have et skud mere en anden god gang…

– Den lille angrebslystne  agntyv har et imponerende tandsæt

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s