STORE & SMÅ FJER

– Denne sjove lille fætter blev den 35. art overvundet på UL-pindene 🙂

– Nogle gange kan man placere et par store fjer i UL-“hatten”, og de seneste fangster af læderkarpe og havbars var uden tvivl i den kategori. En kort tur til “det salte”, skulle egentligt kun bruges til noget makrel-spotning, men endte med endnu en ny fjer i UL-“hatten”. Denne gang var det dog en af de helt små fjer….

 

Jeg driblede igen afsted til Vestkystens moler, som gang på gang er fulde af overraskelser. – Således også på denne korte tur – en makreltur uden makreller – vejret var for dårligt og vinden var forkert – tak DMI 😦 ….

– En let og praktisk saltvands-udrustning. 3 pinde og en rygsæk – thats it! 🙂

Et enkelt sted tyrede jeg dog det hvide Stripperblink ud i bølgen blå, og opdagede krt efter, at nogle fine små og tynde fisk viste interesse. De klaskede lystigt til agnen uden dog at kunne gabe over krogen. Så jeg fandt et lille blink med en bette trekrog, og kunne efter et par kast lande en sød lille – men ganske flotTobis på godt 20 centimer.
– En art jeg ikke har fanget før 🙂

– Vestkysten er fuld af overraskelser – og der er gaanti for frisk luft 🙂

Mine små finessepindes “synderegister” er med den bette Tobis nu udvidet med 3 spændende arter, – du kan se hele artsoversigten her:
https://ulfisk.com/om-mine-fangster/rekordlisten/

Listen har i øvrigt fået en overhaling, hvor under tørflue-rekorderne (dem som er overgået med UL’erne) er fjernet. – Nogle af de “tørre” gevinster kan dog ses i minigalleriet på forsiden her på ULFISK.com.

Der er i skrivende stund landet 35 individuelle arter på ultralet gear, og next up kunne være nedenstående, – og jagten er gået ind….:
De fem “lette?”: Solaborre, Fjæsing, Rimte, Skælkarpe og Skrubbe
De fem “udfordrende?”: Ulk, Multe, Karusse, Helt og Pighvar

– Herligt scenarie. – Venter på action på UL-pinden (arkivfoto ULFISK.com)


Husk: UL-stængerne kan bruges til næsten alle arter, – find din art, nørd lidt i metoder og lokationer, – og så bare på med ja-hatten og afsted 🙂
ULFISK.com ønsker Knæk & Bræk til læserne, – og spørg bare løs!

 


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s