SUBLIM MAJFLUEFEST

– Retur med en lækker fisk. – Bemærk “majflueemballagen” ved dens “snude” 🙂

– Afsted igen til majflue-land. Sublimt vejr, masser af majfluer og godt med overfladeaktive bækørreder. Selv kastene ramte hvor de skulle (slet ikke en selvfølge med mig i den tykke ende…) og krogningerne sad lige i skabet. – Dumheder i fightsituationerne gav dog lidt malurt i det ellers humørfyldte bæger….

– Jo jo – de større fisk var også oppe og sippe godbidder. – Her er vi på knapt 40 centimeter

Jeg fik hurtigt “fingre” i et par mindre fisk omkring de 30 centimeter, og oberverede også et par mere lovende fisk i overfladen. – Som eksempelvis den på billedet, som havde valgt at placere sig på hele åens mindst kastevenlige sted…. – Så meget større var tilfredsheden med at kunne få en kunstfærdig servering sat ind, og endnu større da den smukke fisk gled i nettet 🙂

– Endnu en skøn fisk måtte en kort tur på det tørre

Senere på aftenen præsterede jeg dog at sætte hele to +40 fisk i grøden, med sluppet kroghold til følge…. 😦 – måske jeg bare er vant til UL-pindenes tætte kontakt til fisken, og dermed er for sløv i mine “moves” med den lange 9″ fluepind…..

Nå men jeg sprang på hesten igen, og fik da også yderligere en håndfuld fine fisk på land, – de tog majflueguf i alle stadier, – både duns, spinners og spent. – Godkendt måde at tilbringe sin fredag aften på 🙂 – så derfor brændes lørdag aften af på samme måde!

– Aftenens smukkeste røg lige i linsen sammel med landtossen 🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s