DIVERSITET

– En smuk Strømskalle “kiggede lige forbi” – den var også majfluesulten 🙂

– Afsted til min lille å’s nedre stræk, – endnu engang i forrygende dansk sommervejr. – Ud over at det er vanvittigt lækkert at daske rundt ved åen i 25 graders varme, er det altså også befordrende for majfluernes aktivitetsniveau…. – Sol og sommer er sgu bare win win 🙂

– Kom pænt tidligt afsted – og ramte allerede åen halv fem. – Insekt-aktiviteten var yderst begrænset, så selvfølgeligt skulle UL-pinden da luftes lidt. – Snart havde den ekspederet et par super kønne måls-bækkere på land, – og igen var det på fiskemagneten aka 4,5 grams Fast Attack’eren fra ABU. Jeg fik dermed også testet en ny line: Sufix Nanobraid i 0,08mm, som var røget på Stingens lille 5’er hjul.
– Og den efterlod et yderst overbevisende førstegangsindtryk.

– Herefter gik der langsomt tørflue i den. – Mine majflueimitationer drev langsomt hen over fjæset på først den fine Strømskalle på topbilledet, og derefter et par små hidsige springfyre:

– Njaaa – grine eller græde over at der igen er lige rigeligt med disse små røvere?…

I pauserne mellem de sluprende fisk, tyrede jeg løs med 5,3’eren, og er der noget som er effektivt er det da UL-spin 🙂 – Ikke noget med at fiskene på prinsesse-manér ikke vil “æde stål” men kun guffe bevingede snacks, – næ nej – de knaldede løs på bette-spinneren!!.
En håndfuld varierede arter og størrelser var oppe og vende, og lige så mange fejlhuggede…. – Pænt meget gang i den.

Og så var det igen blevet tørflue-tid…..

– Sådan en knap 40 centimeter brølstærk havørred flår altså for vildt i min klasse 4 pind 🙂

Først var der kamp til stregen fra den sortspættede sag herover, og kort efter var der endnu en sippende ørred, som kom til at sutte i “majfluen med snor i”…. 🙂 – En fin bækker som du kan se herunder:

– Prik-fattig men smuk bækørred i midt-trediverne som snuppede en French

– Mæt på fights og sulten efter madpakken, traskede jeg op over engen mod bilen. – Så blev der ædt og restitueret, – depoterne skulle fyldes op inden det gik mod åens øvre stræk og mere majflue-action!


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s