WRONG FISH PART 1

– Hmmmm, – der mangler ligesom noget essentielt på dette poserings-shot?…

– Ind i mellem rammer man ind i bidelystne fisk, som bare ikke lige passer ind i “dagsprogrammet”…. – Alligevel er det jo altid – og specielt på det ultralette gear fedt med noget flex. Her er en bette rapport fra søndagsturens første stop med action fra den forkerte art….

Var driblet til en sydvestjysk sø for at se, om en af de flotte karper var klar på en UL-dans, og satsede stort med hele tre af de små pinde. – De skulle nok få bund-flex hvis en af de store 5-7 kilo tunge basser skulle få lyst til, at smage lidt på min bredspektrede buffet af medeguf…..

Men hvad var nu det?, – flåddet med den regnormagnede karpekrog gik under, og der var spræl for enden!. – Ikke tunge rusk – bare det sædvanlige ørred-fightmønster, – og op kom da også en beskeden regnbueørred, som ikke kunne strækkes til 40 centimeter….

– Tre hurtige – og forkerte – fisk på land….

Kort efter var den gal igen, – denne gang var det min majs, som ikke kunne være i fred, og endnu en regnbue måtte kort efter have en over nakken. – De små regnbuer skal i øvrigt senere bruges til at friste størene i nabosøen…

Jeg gik igang med at agne om til boilies og pellet-fiskeri, så de ret så sultne ørreder ikke kunne gabe over min agn. Jeg nåede dog ikke helt så langt, for inden jeg fik kranet det sidste ormerig, var der hug fra en brødding. Det er den fætter som ligger mellem de to små regnbuer på billedet. – Og skulle der være et skarpt øje, som ikke synes at have set stangen før, så er det spot on. – Der er tale om en nyindkøbt budgetstang i form af en Daiwa Sweepfire 6″ / 2-7 gr.
Mere om den i et kommende indlæg.

Efter en times tid hvor der stadig ikke var nogen spejlere som rørte mine agn, fik stang tre (den nye Daiwa igen) en god klat melklister. Og så skete det sgu igen…. – Denne gang en noget større – og super flot brødding på 45 farverige centimeter:

– Absolut noget mere opløftende fangst end de små regnbuer, – men stadig ingen karper? 😦

Jeg fik dog set et par af de store karper i overfladen, – lokket op til et par enkelte stykker flydende brød. Dog slet ikke nok til, at der var et brugbart take-mønster, så jeg måtte forlade søen uden kontakt til de imponerende fredfisk… 😦

– Men jeg takker da de sultne ørreder for at sørge for lidt action på UL-familens nyeste medlem. – I øvrigt var de fire ørreder de første put and take-fisk jeg har taget på UL-mede (jeg gør ikke så meget i det der “glimmer-dej” aka Powerbait), og jeg kunne vel have landet cirka en tyve stykker mere uden problemer… Men nu var det jo ikke just fedtfinner, som stod på min to-do-liste denne formiddag….
Try and try again… 🙂


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s