SØTJEK: FYEL

– Jeg kom efter en bækørred, og fik en bækørred 🙂

– Der er sagt og skrevet meget positivt om Fyel Fiskepark, – nok til at jeg og den lille nye Sting simpelthen var nødt til at drage mod det Østjyske. Nærmere bestemt Vestbirk vest for Horsens/Skanderborg.
– Jeg havde “snaget” lidt i mulighederne, og var blevet ret lækkersulten på deres fine udsætninger af bækørreder…..

Fyel Fiskepark består af en (imponerende stor) sø, som er opdelt i to  “afdelinger”; familesøen med mange – hovedsageligt regnbuer – i moderate størrelser, og natursøen som gemmer på masser af store regnbuer op over 10 kilo og en ganske imponerende mængde af “specialørreder”: Her er bæk-, kilde- og guldørred samt brøddinger i habile størrelser. – Vandspejlsmæssigt når Fyel – Iregnet den fine børnesø – op på 55.000 M2!, – så det er et imponerede anlæg 🙂

Jeg var der kun kort, og slet ikke længe nok til for alvor at kunne knække “søens kode”, – og var derfor ganske fint tilfreds med den fine halvmeters bækørred, som jeg snuppede i vildtsøens bagkanaler på en lille SG Caviar-spinner i en heftig pink/hvid farvekombi.
En kamplysten fisk som gav en herlig fight på mit helt lette setup:
5,3″ P&M Sting 0,5-3,5 gram og ABU Cardinal SX str. 500. Niiice 🙂

Jeg havde et par tilbud mere, og overværede også landingen af en god håndfuld +5’er regnbuer samt lidt fine guldørreder. Så alt i alt en begivenhedsrig observationstur til en dejlig fiskepark 🙂

Fyelmose

Fyel er selvfølgelig på Facebook, – tjek deres meget livlige side ud:
https://www.facebook.com/groups/674779822664697/

– Det blev ved den ene smukke bækørred, – but I’ll be back!

Det mest interessante ved søen er dog uden tvivl deres artsrigdom, som er lækkerier for en UL-arts-tosse som undertegnede, – og der er planer om en snarlig udsætning af den sjældne RØDDING, – en art som ville passe helt perfekt på mit UL-“score-card”… 🙂

Om UL-artsfiskeri: https://ulfisk.com/om-mit-fiskeri/u-l-arts-fiskeri/


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s