GENBRUGS-RUSSER

– Der er altså noget alvorligt hygge over det tilbagelænede stør-fiskeri 🙂

– Weekendens tur blev begrænset til en kort størtur, presset ind mellem en alt for stor flok andre ikke-fiskeagtige gøremål, men man må jo nøjes, og så er det jo ret fedt, at man kun har et kvarters kørsel til Herning Fiskepark, hvor der er action-garanti 🙂
– Middagsturen gav dog en ganske finurlig overraskelse……

– Mine elskede UL-pinde blev efterladt i bilen da jeg driblede mod søens herlige forårsscenarie. På en af favoritpladserne i den nye sø, indrettede jeg hurtigt min “camp”, kameraet blev klargjort og snart var mine to “fælder” agnet og opsat.

– Og kun tyve minutter efter var der” klask på stangen”, og en hidsig og meget lang fight fulgte. – Trods det tunge artilleri gik der faktisk fem minutter inden jeg fik fisken at se…. – Og der afslørede den sig som en åbenbart ekstremt kampivrig “standardrusser” på omkring de 8 fine kilo. Kort efter måtte den dog finde sig i at blive kanet ind over i min nyindkøbte SG vejeslynge og op på måtten. (Det er bare SÅ rolig og skånsom en måde at lande Stør på – I love it!!)

– Hello my beatiful russian lady….

Herefter fulgte en periode med en serie ret fine markeringer på stangspidserne, så der var pænt med action. Det udnyttede jeg til at lave en lille pellet-battle mellem Krill, Hallibut og Tuna, – og det var sidstnævnte som løb af med de absolut fleste markeringer 🙂

– Tuna-pellets fra Catmaster var det største hit i testen

Midt i testen var der en mere dyb markering, som jeg udnyttede til en perfekt krogning, og endnu en russer-fight endte til min fordel, – denne gang dog en noget mere flad indsats. Op på måtten, men mål og vægt lignede noget som jeg havde set kun to timer tidligere….?

DET VAR SGU SAMME FISK! 🙂

Tjek billederne herunder, og bemærk halefejlen:

– Fin 8-kilos på 108 cm landet kl. 12.30

– Og herunder den fuldstændigt samme russer!

– Og igen kl. 14.30…! – noget af en overraskelse.

Det har jeg sgu ikke set før!?, – men super glædeligt på nærmeste hold at konstatere, hvor hurtigt de kære Stør kommer til hægterne igen efter en fight. 🙂 – Sulten fejlede absolut ikke noget hverken første eller anden gang, det var – naturligt nok – kun kampiveren, som var noget mere begrænset under “2. halvleg”.

En fin lille tur med en – eller var det to…? gode 8 kilos på land…..


 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s