MEDE I “MUNKEN”

- Ny art på UL! - Altid fedt med en udfordring med det ultralette gear :-)
– Ny art på UL! – Altid fedt med en udfordring med det ultralette gear 🙂

– Lørdag eftermiddag var der lige plads til en kort tur. Og med det varme vejr, den korte tid og en interessant fangst-melding på FB i tankerne, kørte jeg nordvest på mod Munkbro. – Og jeg fik hvad jeg kom efter – endnu en ny art kunne tilføjes UL’erens “scorecard”…


– Meldingen fra søen gik på en flot trio af Brasen, taget under et specifikt sats på denne spændende art. Og med det varme vejrs aktivivtetsdæmpende effekt på mange af vore øvrige fisk, samt den minimale fisketid som jeg havde til rådighed, var valgtet ikke svært, – der skulle medes i “Munken” 🙂

- Kunstværket ved Munkbro's bred, minder ikke just om en ørred - men en brasen? Tilfældigt?
– Kunstværket ved Munkbro’s bred, minder ikke just om en ørred – men en brasen? Tilfælde? 🙂

Jeg fik via lidt hurtig FB-kommunikation tilladelsen til fiskeriet i orden, og i øvrigt lavet en aftale om at mødes med de brasen-glade fiskere.
Kun en halv time senere var jeg igang med at nørkle den første orm på krogen. En øl fra køletasken blev poppet to sekunder efter at flåddet ramte vandet, solen bagte herligt i nakken. – Sommer-dovne-fiskeri når det er bedst….
Flemming Lauridsen og Allan Lilbæk dukkede op og hyggede med, og kort efter var der aktivitet – mit flåd trak, trak, trak og dykkede!
Modhug – fight – landing, – og så var den “forudbestilte” brasen på listen! – Hvor heldigt/svært kan det være…. 🙂

- Happy happy - det dersens mede-noget er sgu ikke helt tosset... :-)
– Happy happy – det dersens mede-noget er sgu ikke helt tosset… 🙂

Herefter var der ikke meget som forstyrrede dovneriet, så tiden gik mest med at aflive noget tobak og kigge lidt rundt på de mange glade ørredfiskere ved søen. Flemming og Allan fiskede søen rundt et par gange og fik sig henholdsvis en super flot regnbue og en smuuuuuuk solaborre! – Super hyggelige og kompetente fyre i øvrigt 🙂

- Ganske præsentabel fisk så'n en fætter. 55 cm og 1790 gram. Nice!
– Ganske præsentabel fisk så’n en fætter. 55 cm og 1790 gram. Nice!

Fiskeriet efter brasen er kun C&R, og der må kun fiskes med orm, som i øvrigt kan trækkes i automaten ved søen (vekselautomat  findes). Majs, brød og forfodring forbudt. Brasen tager oftest på bunden, men ind imellem kan du også tage dem midt i vandsøjlen. Fiskeriet er hyggeligt og spændende, og når en mede-amatør-tosse kan lande en “plade” som den herover, skulle der vist være gode muligheder for alle….? – Og hvem ved hvad der ellers gemmer sig i “Munkens” dyb?: http://www.munkbro-fiskesoe.dk/index.html


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s