LATE NIGHT BROWNS

- Lækkert og livligt stræk :-)
– Lækkert og livligt stræk 🙂

– Søndag aften var der endnu en mulighed for en mikrotur til det Sydjyske. . Et lille håb om noget tørflueaction, blev hurtigt slukket, da enhver form for insekter, ikke lige havde lyst til at blafre rundt.  “Arbejdshesten” aka den bette hvide UL-stang måtte sættes ind….


– Valget faldt på en nærmest uberørt strækning ved den smukke og klarvandede Grindsted Å. – Bare alt for længe siden at jeg har dakset nedstøms ved denne perle, hvor det snart viste sig, at der var masser af liv i det gin-klare vand. Og det var de rødprikkede bækørreder som var på finnerne…

- Super dejlig bækørred i virkelig god fighter-form
– Super dejlig bækørred i virkelig god fighter-form

Med fiskestart kl. 21.30 var der ikke tid til mere end en god times fiskeri inden mørket trængte sig på, men det var rigeligt til at komme i nærkontakt med en håndfuld gudesmukke “bækkere” i en bred symfoni af farvekombi’er: Helt fra den lyse blanke udgave herover til den lille mørke fyr herunder. – Moder naturs forrygende mangfoldighed blev serveret på bare éen time 🙂

- Lille fyr - stor kampiver!
– Lille fyr – stor kampiver!

Fiskene lå alle mellem 30 og 40 centimeter og fightede friskt der ud af i det klare og hurtigt strømmende vand. Herlige fisk som matcher UL-gearet på bedst tænklige måde. Og så var det i øvrigt SÅ dejligt at konstatere, hvordan den tidligere yderst trængte bestand er inde i en meget positiv og ganske hurtigt upcoming udvikling.

– Endnu en håndfuld var inde og pille i spinneren, som slet ikke overraskende var den “cirka nærmest stensikre” sølvblanke Fast Attack’er…. – den er sgu egentligt ret forrygende den spinner 🙂


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s