BIG RED = BIG BLUE…

- Store agn giver ofte store fisk siges der....
– Store agn giver ofte store fisk siges der…. Denne røde kæmpe virkede…

– Jeg bruger ind i mellem udtrykket “kontrast-fiskeri“, når jeg kaster mig ud i det lidt tungere fiskeri efter gedderne, laksene og størene. Fiskeriet efter disse arter, – og ikke mindst det gear jeg benytter, – ligger ret fjernt fra U.L.-fiskeriet, men giver en herlig modpol til finesse-fiskeriet.

Jeg har modtaget nogle billeder fra min gode nabo Ulrich, og her er der ikke lige frem tale om en ultralight fangst. – Næææææ Nej!.. – Hans fisk  finder man i en helt helt anden og ganske vanvittig kategori….


Ulrich var først på måneden en tur på bounty-øen Mauritius, hvor han fik en enestående mulighed for at forsøge sig ud i Big Game-fiskeriet. – Han slog til og fik fisk på…. – En seriøs fisk….

ulrich fiskEn stor Blue Marlin havde hugget på den gigantiske røde gummi-agn, og en lang og udmarvende fight blev indledt. – Efter alt for lang tids hårdt arbejde under den brændende tropesol , måtte Ulrich til sidst overlade stangen til først den ene og her efter den anden norske fiskekammerat…

– Og den nordiske treenighed fik omsider udtrættet den hysteriske Marlin, hvor efter den spektakulære fangst kunne bringes om bord til vild jubel!

Ind på land og op på vægten, så det velkendte Big Game-billede (se herunder) kunne knaldes af til evigt minde om en overdrevet vild tur.

– Ikke en oplevelse som man lige glemmer…
– Og skulle erindringen fade lidt ud, vil sådan et imponerende fangstbillede på stuevæggen sikkert hjælpe hukommelsen på vej 🙂

- Ulrich med sin bomstærke marlin. Skiltet taler for sig selv...
– Ulrich med sin bomstærke Blue Marlin. Skiltet taler for sig selv…

 

- Vægtnålen faldt først til ro lige inden 70-kilos mærket. Viiiildt!
– Vægtnålen faldt først til ro lige inden 70-kilos mærket. Viiiildt!


ULFISK.com ønsker Ulrich tillykke med sit livs fangst. – Fa’me godt gået!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s