“MUNKEN” IGEN-IGEN

- For fjerde gang i træk var en to-timerstur nok i Munkbro
– For fjerde gang i træk var en to-timers-tur nok i Munkbro

– Jeg må bøje mig i støvet over den gavmildhed som Munkbro har disket op med gennem denne vinter. – Og ved dette besøg var det igen nok at skyde to korte timer af… “Munken” leverede nemlig endnu en gang en alvorligt god fisk! – Lækkert  🙂

– Den sø har altså bare leveret masser af store fisk til rigtig mange glade fiskere i den seneste tid…


– Efter tre korte ture med regnbuer på 70 og 66 cm, en brødding på 52cm og en fin sandart, var der endnu engang fuld flex på den lille hvide 5,6’er Wild Wing. – Og det lille Orra-hjul måtte modvilligt udlåne en del af sin beskedne linekapacitet 🙂

– Det fine lille Orra-hjul ses her på et ret passende underlag…

Jeg skulle dog lige bruge en time på at finde rette agn, for de tre “sikre”: Glow-spinneren, Trutta mini-gennemløberen og det Gule Cola-blink gav ingen kontakter. Derfor blev en ti grams! Attack-spinner søsat. – En ordentlig “mølle” at kaste med på den lille stang.

– Men det var det der skulle til, for efter få kast var der grov flex!.
Fighten var lang men egentligt ganske kontrolleret og udramatisk, så den 67 centimeter lange regnbue kom sikkert på land. – Og da jeg beundrede den fine fisk, fik jeg understreget min tanke om, at der hos Munkbro ikke alene er tale om en meget høj snitstørrelse men også en meget høj kvalitet. Se lige disse farver – og komplette finner:

- Det er sådanne fisk der er interessante at udfordre
– Det er sådanne fisk der er interessante at udfordre i ørredsøerne!

 – Og således blev en god put and take-sæson afsluttet på fineste vis, for nu kalder både åerne, geddesøerne, kysten, aborrevandet og molerne jo …
– men måske man også liiige skulle teste den nye ørredsø i Borris?… 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s