JAWS & MISS POPPER

- Sekundet inden den stakkels svømmer blev befriet fra dybets bæst
– Sekundet inden den skrækslagne svømmer med panik i øjnene blev befriet fra dybets bæst

FRA DEN LOKALE KRIMI-POLITI-DRAMA RAPPORT:

“- En alvorlig badeulykke blev onsdag aften afværget i sidste øjeblik. Dramaet udspillede sig i den idylliske Karlsgårde Sø ved Varde, da lille yndige Miss Popper – med det borgerlige navn Blue Bilok Popper var ude for at tage et forfriskende aftenbad sammen med sin søster White. – Men det var nær endt helt galt….”

- Her ses de to 5 cm lange søstre. Den uheldige Blue ses til højre (Arkivfoto)
– Her ses de to søstre. Den uheldige Blue ses til højre (Arkivfoto)

– Kl. 18.30 var søsteren endnu ikke kommet i vandet, da hun til sin store skræk så sin søster Blue blive angrebet efter kun to meters svømning. Hun blev angrebet af et stort bæst, som kom tordnende  op fra søens dyb og greb fat om den lille plaskende svømmer med voldsom kraft. Bæstet – også kendt som Jaws – forsøgte at trække sit lille panisk sprøjtende bytte med ned til søens bund, men her kom en lille spinkel og kun 77 gram tung – men heltemodig – fyr den stakkels miss Popper til undsætning. Efter en hård og dramatisk kamp, blev offeret bragt i sikkerhed og frigjort fra sin gerningsmand…
Ud over et par skrammer i sit yndige ansigt og en ridse på den blegfede mave, kom Miss Blue ikke yderligere til skade, men den chokerede søster White ville absolut ikke i vandet efter at have overværet det dramatiske optrin.
– Dagens helt – den kampglade Mr. U. L. Stang – blev senere på aftenen belønnet med flere fine fights. – Han udtaler: “Jeg gjorde jo bare det som jeg er skabt til: – At drible rundt med sure bæster”…

** Vi skal advare om muligheden for at yderligere angreb kan finde sted i den sydvestjyske sø, da overfaldmanden “desværre” “undslap” Miss Poppers redningsmand efter den hektiske hændelse ….**

- Et foto af gerningsmanden - den 3200 gram og 75 cm lange "Jaws"
– Et foto af Mr. U. L. Stang og gerningsmanden – den 3200 gram og 75 cm lange “Jaws”

(Der skal lige sendes en tak til Jari fra Fiskesæson, som anbefalede de små fine poppers fra Bilok. – er du interesseret kan du finde dem under denne blog: https://ulfisk.com/2014/04/28/fede-ul-poppers/)

– Jeg har haft lidt svært ved at overbevise mig selv om poppernes fortræffeligheder og effektivitet, men efter at have lokket den fine ul-gedde til hug efter i alt kun 2! meters fiskeri med Bilok-Popperen skal jeg vist til at gøre lidt mere i det… Vildeste take ever 🙂
Senere oplevede jeg en fejlhuggende gedde som flyttede sig hele fem meter sidelæns efter popperen, – så den er pænt attraktiv!

Jeg fiskede da også en del med mit ny-traditionelle (hvis det er et ord?) endeagn inden jeg begav mig ud i popper-skiftet, og fik også lokket et par fine gedder til hug på squid-hjemme-kreationen:

- En 60'er huggede straks efter et skift fra alm. wobler og blink til Squid-Rapala'en...
– En 60’er huggede straks efter et skift fra alm. wobler og blink til Squid-Rapala’en…

6 kommentarer til “JAWS & MISS POPPER”

 1. Du kan se dem her: https://ulfisk.com/2014/04/28/fede-ul-poppers/, jeg var dog nede i butikken og se dem først, men de er bare perfekte!
  Samtidig har de en størrelse som gør dem interessante for aborrerne 🙂

  Jeg er i øjeblikket på udkig efter frøer med opadvendt krog i UL-klassen, da jeg fisker en sø som er stort set dækket af åkander osv.

  1. Mange tak jeg blev lige så glad et fint lille sæt til under 100 bananer, men tror sku de er udsolgt. men kan jo være de får dem igen

   Jeg snakkede med en fra fisketips vedr. et UL hjul han måske havde tilsalg.. Han havde os en 9-10 gummiagtige frøer, ret sikker på det var med krogen op af han viste et billede, jeg er ret sikker på hans intentioner var at sælge dem. René Svenson på fisketips, du kan jo prøve lige at skrive til ham, du kan bare sige at jeg har henvist dig. mvh klaus.

  2. Det var woblerne jeg mente der var et fint sæt til under 100 kr men de er desværre udsolgt af hvad jeg kan se.. Men de ser finde ud og i en perfekt størelse… Smart lige at give dem en hale, så de fylder lidt.

   1. Arrh OK – troede sgu det var et UL-spinne-sæt du mente. De har nemlig et komplet ABU UL-sæt til cirka en hund i denne uge. – Men det vist knapt nok det halve værd….
    Jeg scorede mig lidt line, en enkelt Rapala (den sidste i reolen), lidt jigs og nogle småagn, da jeg var forbi Bilka Herning i dag.

 2. Poor miss popper 🙂 Fine gedder på ul – de Poppers der må jeg spørge hvor du har købt dem, synes kun jeg kan finde meget store poppers, som ikke lige egner sig til UL

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s