FOR BILLIGT!

– Jeg fandt i dag ved Bilka Herning følgende U.L.Spinnesæt:

5,3 fods Cardinal-stang med tilhørende Cardinal-hjul

– Umiddelbart et udmærket sæt fra ABU, men til en pris på 199,- kr. bliver man lidt skeptisk…. – og ens panderynker bliver jo ikke mindre af, at der kun en meter fra de tre indpakkede sæt stod en stang med brækket spids og endnu en som var brækket midt på….. – Ikke noget genialt træk af Bilka Herning at opbevare reklamations-stængerne lige ved siden af de sæt, som fint og fristende hænger på væggen i deres flotte knitrende indpakninger. Jeg havde så’n lidt for sjov fat i både hjul og stang, hvilket kun medførte undring over at ABU vil lægge navn til en noget mangelfuld kvalitet….

Opsummeringen siger: KØB IKKE!.

– Der skal altså forventes at ofre lidt mere end 200,- kr. hvis man som nybegynder ud i U.L.-fiskeriets fantastiske verden, skal have en god oplevelse. – Der kan dog sagtens sammensættes et ganske fint sæt til 5-600, – kroner. – Spørg en lokal grejpusher eller søg løs på de mange web-bikse.

2 kommentarer til “FOR BILLIGT!”

  1. Ja, det kan hurtigt blive for billigt. Måske man skal op over en femhundrede-mand for en ordentlig stang?

    1. Ja ca. – men jeg synes jeg så et par fine stænger som var sat kraftigt ned inde i Seatrout, Herning. – De stod til 400,- kr. og den ene var en bette Savagear Troutizimo og den anden kan jeg ikke huske – Daiwa måske?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s