LYSTFISKER-SVINERI

DSCN1709
– Grimt og trist syn, – ja, – den hænger i en fiskeline…

– Jeg måtte skære denne fugl ned fra et træ og rydde ca. 20 mtr. nylonline væk, for at forbipasserendes eventuelle antipati mod os lystfiskere ikke skulle eskalere.
Scenen er ved en lokal sø i Herning-området, og man kan levende forestille sig hvilke lidelser denne stakkel har været igennem, efter mødet med en efterladt fiskeline. – Det er bare slet ikke godt nok!
Jeg håber at vedkommende (læs: Gigant-fjols!) som har fisket ved Gødstrup Sø, og har “glemt” at rydde op, følger med her på ULFISK.com og får verdens dårligste samvittighed. Hrmpf!!!

4 kommentarer til “LYSTFISKER-SVINERI”

  1. Nu skal jeg lige passe på at holde en sober tone.
    Helt til bare til jeg var en dreng på 13, var det vigtigt for mig og mine venner, at forlade en fiskeplas pænere end da vi kom, desværre var det altid en opgave der ikke var svær at løfte, og det er det samme idag 25 år senere, sidst jeg blev lidt mundlam var i går aftes, jeg havde set en spinder på den anden side af åen hæng i en gren og ned fra den hang 10 m line, det en noget af en vandretur at komme om på den anden side af åen, men ok jeg ville høste den i går aftes, efter en solid gåtur kom jeg frem til den anden side, jeg blev så lang i næbet da jeg så at den var væk, ikke fordi den var væk men fordi personen havde efterlad de 10 m line og en gren på jorden, og det her er jo kun et eksempel på det jeg møder vær gang jeg er ude, jeg elsker den her planet og ryder gerne op efter andre, men må jeres r.. klø og jeres arme være for korte.
    Vh Asger

    1. “men må jeres r.. klø og jeres arme være for korte”… Lige præcis Asger! Godt der er nogle som kan rydde op efter dem som åbenbart ikke selv kan finde ud af det. – Tak for din kommentar – godt skrevet i øvrigt!

  2. Sådan en oplevelse kan vel nok ødelægge ens fisketur, især når man tænker på hvor let det kunne have været undgået.
    Vi er altså nødt til at huske at rydde op efter os, når vi forlader en fiskeplads, og det gælder al slags affald.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s