FANGSTGARANTI I NEES!

DSCN1690
– Ganske køn halvmeters taget på en lille gul Vibrax Glow

Lokation: Loch Nees, Nees
Fangst: Regnbueørred/ 52,0 cm /  ????? gram

Fangst: Regnbueørred/ 61,0 cm / 3100 gram 

– Så var det tid til at returnere til den fantastiske Loch Nees i det yderste Vestjylland, – og endnu engang var der gevinst derude! – Jeg har faktisk aldrig været der uden at fange fisk, – og det på trods af at jeg nærmest altid nøjes med et to-timers kort…

– I dag skulle det vise sig at heldet skulle findes via en nyerhvervet spinner; – en gul Vibrax Glow str.2. – Den fik nemlig overlistet to fisk, hvilket var ganske fint på de to timer. – Den første var en rigtig tough regnbue på 52,0 cm, som var i alvorligt udløbs-humør 🙂 – mens den anden – som også var en regnbue – var noget mere tung bagi, og mest benyttede sig af rulle-teknikken, og derfor – på trods af en god størrelse med sine 61cm og 3100 gram – ikke gav nævneværdig modstand. – Så det er helt sikkert ikke altid størrelsen på fisken som udtrykker dens fight-egenskaber…

Men en rigtig god tur til det Vestjyske, og en god test af den høj-gule spinner. – Den fine gule farve er altså bare min favorit-agnfarve til ørrederne i de kølige fiskesøer!

Jeg havde delt fisketiden lidt mellem UL-grejet og Størene, og det lykkedes da også et par Stører at nappe min silde-bidder uden at jeg fik gjort noget nævneværdigt ved det. Men fedt med to kontakter.

DSCN1692
– Halvsløvt fightende 3-kilos som rullede, rullede og rullede…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s