10 PÅ 11 FORSØG

DSCN1694
– De 5,6 fod havde et par meeeget travle timer…

Lokation: Sivbæk Fiskesø, Gadbjerg
Fangst: 10 x Regnbueørred/ 41-45,0 cm

– En kort men forrygende tur til en sø, som jeg bare måtte tjekke ud, efter at lidt research havde efterladt et meget positivt indtryk.
Søen hedder Sivbæk, ligger nær Gadbjerg og er en af de smukkeste og mest klarvandede søer jeg har besøgt i min tid som put and take-fisker….

– En ting stod dog meget hurtigt klart; – der var udsat masser af fisk!
– Og allerede i andet kast var der fleks til UL’eren, og sådan fortsatte det i løbet af de næste to timer…. – Efter kun en time havde jeg haft ni kontakter, og – med enorm hjælp fra UL-stangens korte klinge og dermed store sensitivitet – lykkedes det at kroge de otte af dem!.
– Alle var friskt fightende regnbuer omkring kiloet (fra 41 til 45 cm). – Simpelthen bare top hektisk – altså på den helt fede UL-måde  🙂

– Jeg tog en puster på en halv time, for at få taget lidt fotos ved søen, og der var jo også kaffe og tobak som skulle fyldes i kadaveret  🙂 .
I mens spottede jeg et par rigtig gode kildeørreder, som jeg dog ikke fik i tale. – Så i stedet rundede jeg bare lige af med endnu et par af de meget fine regnbuer, som var helt vilde med min lille gule 4 grams UL-Stripper, og klaskede kontant til den. – Og alle blev genudsat 🙂

DSCN1706
– Mini-stripperen med en af de ti på to timer…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s