STRØMGEDDECRUSH

Jeg eeeeelsker bare strømgedder – og en lille tur i åen gav et rigtig fint eksemplar 🙂

Strømgedden kommer altid med fuld power midt i det stilfærdige bækørredfiskeri, den kæmper fantastisk og uforudsigeligt – og jeg eeeelsker det! – Jeg har et crush på den brutale slanke å-røver :-). – Og nu fik jeg lige lov til at tumle med en af dem igen….

På den fantastiske – og yderst givtige – tur til Azoerne, var å-fiskeriet det eneste vi ikke fik praktiseret. Derfor lagde jeg lige vejen forbi dejlige Grindsted , til et par timers bækørredhygge. Det sidste af smøgen var netop konsumeret, da jeg entrerede den lille betonbro over den altid klarvandede å. – Den vanlige Effzett-spinner var monteret for enden af 6,1’er Parabellum UL-stangen, og i første kast blev den lystigt spinnende sendt ned mellem nogle grødebuske. – Her ventede der et seriøst sæt skarpe tænder, og jeg blev sgu ret overrasket over at en stor fisk havde hapset allerede i første kast… 🙂 – Men jeg fik da sat et godt modhug ind.

Denne flot farvede Strømgedde huggede i første kast

Der var virkeligt smæk på fighten – den utilfredse gedde var “all over the place”: Henne over sandbunden, nede i svingets dybe hul, inde i den tætte grøde men det meste af tiden brugte gedden snedigt den stærke strøm ude midt i åen. – Med en ganske lille spinner (modhageløs) og uden stålforfang var mine odds ikke overvældende gode, men den forrygende fight endte alligevel positivt.. – På trods af den høje brink – kunne jeg lige præcist nå ned og få nettet under den stadigt yderst sprælske fisk. 🙂

Skidt billede af en flot fisk – sorry folks…

En hurtig tur på land gav mulighed for et halvkikset skud med mobilen og et hutigt tjek med målebåndet, som strakte sig ud på flotte 83 centimeter. – Super fisk at starte den korte tur ud med 🙂 – Til gengæld skete der ikke ret meget mere ud over et svage markeringer, og at “himlen åbnede sig”… – Så det var en pænt våd men ganske tilfreds UL-fisker som kunne indtage en pilsner ved bilen, – en UL-fisker som var super glad for mødet med endnu en Strømgedde,,,, 🙂

Farvel – og pænt tak for en herlig oplevelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s