SMÅ SJOVE AZOERE

Artsspredningen var ganske suveræn!. – Her ses “Benny The Blenny” (Rockpool Blenny) 🙂

Vi var hele tiden på jagt efter små arter, vi ikke tidligere havde fanget, og den skærpede opmærksomhed på nye arter gav absolut bonus. – Her kommer et sammensurium af nogle af de sjove små fisk vi fangede rundt omkring på Sáo Miguel…

Det var som oftest i havnene i dagslys vi fandt de sjove arter, som blev taget på brød, rejer, blæksprutte, muslinger og andet guf. Alle havne vi besøgte var fulde af liv, og ofte var det visuelt fiskeri til arter vi spottede – både på bunden, midt i vandsøjlen og for multernes vedkommende oppe i overfladen. Her er nogle af dem:

Vi fandt også fede arter i de små rockpools mellem lavaklipperne på kysten. Her fistrede de rundt og havde en fest med at æde alt muligt. – Og især da mørket faldt på var de ganske hugvillige – good sport!:

Ingen tvivl om at Azoerne er en fantastisk genvej til mange nye arter! 🙂 – Og da min suveræne makker er lige så hooked på artsfiskeriet som jeg, kunne vi i høj grad fokusere på diversitet i stedet for størrelse, – og hold da magle vi hyggede os med det – skål!

Mere lokalt øl 🙂 – Alle deres pilsnere smager fantastisk, og koster ikke mange røde rejer 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s