BAD ASS BLACK BASS

Drømmearten kom hurtigt i hus – jaaaa taaaakkk!: Black Bass på 45 lækre centimeter taget på en jig

Inden afrejsen til “drømmeland” havde jeg vrøvlet on and on til makker Kasper om de smukke Bass, som han tidligere havde haft fat i flere steder rundt omkring i verdenen. – Vi tog den lange tur ned af den stejle vandre-trail til Lagoa do Fogo – Ildsøen! – Og det var da så absolut det helt rigtige sted til jagten på grove Black Bass…

Ildsøen er vel cirka Azoernes mest besøgte sted – altså set oppe fra vejen, for det er ikke for Hr. og Fru Danmark at tage turen “downhill” til den smukke vulkan-krater-sø. (Overalt på Azoerne syder og bobler det i øvrigt af vulkansk aktivitet – eeelsker det!).

Den smukke Ildsø gemte også på stærke gyldne karper og en enkelt flot vild regnbueørred

Kasper kunne huske et godt Bass-spot, – lige ved den lille betonbro som ses midt i billedet, – og der gik ikke lang tid, før han havde kroget den første på hans effektive Ned-rig-jig. Den pigfinnede slyngel tæskede rundt ude i den klarvandede sø, men snart var den rutineret fightet på land, og vores medbragte pilsner – som kun lige var knappet op, – smagte pludseligt endnu bedre… – Bajere og Bad Ass Black Bass – drengehygge surpreme 🙂

Kasper sparkede – sammen med denne flotte velproportionerede Bass – festen igang

Det blev til et par håndfulde flotte bass i varierende størrelser – fedt actionfyldt fiskeri i en vanvittig smuk kulisse – helt suverænt!

Der er flere søer på São Miguel som holder Bass, og vi tog for alvor på eventyr op til søen São Bras som ligger lige præcist ude i absolut ingenting, og også her lykkedes det at få Bass på land:


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s