SAV-SJOV

Der kunne plukkes Savgylter til armene faldt af…

Tidligere på ugen var jeg endnu engang på Tungejagt i Østjylland. Og endnu engang gik det ret skidt…. (er ved at være liiiidt træt af den art nu 😦 ) – Spotningen gik ikke så godt, og når jeg endeligt fandt et eksemplare fuckede jeg op…..

Den første jeg fandt i mørket var stor – rigtig stor! – Vi snakker omkring de 40 centimeter, og den lå pænt roligt da den kom ind under min lyskegle. – Jeg havde så bare ikke lige været smart nok til at agne op, inden jeg hoppede i baljen. Og det blev fatalt! – Tungerne er yderst lysfølsomme, og graver sig ofte hurtigt ned i sandet når de bliver “generte”. Jeg vender lyskeglen væk mens jeg finder agn frem, og glemmer at holde øje med mit target imens. Med det resultat at den gravede sig så langt ned, at jeg ikke kunne finde den igen…. Fandme dumt lavet Hr. Nordahl 😦 😦 😦

Jeg hyggefangede lidt sandkutlinger, sortkutlinger og skrubber indtil jeg fandt den næste tunge. Denne var noget mindre, men slet ikke sulten. Pis os’…. – Og næste spot var bare heeeeeelt dødt – altså ud over en større fjæsing jeg ikke kunne lade være med at fiske til. – Jeg savnede nok action, for det er ikke super klogt at fange fjæsing fra et tungevindue ude midt i æ’ haw’….

Stabil Fjæsing på 30 centimeter

Jeg driblede ind til en nærliggende havn da natten blev til morgen, og morgenlyset brød frem. Her fandt jeg et spot med masser af de irriterende og allestedsværende Havkarusser, men også rigtig mange af de smukke Savgylter. Jeg undgik førstnævnte og hapsede 10 af de flotte i stedet for – en herlig art!! 🙂

Nå, men mon ikke det snart bliver tid til et Tunge-sats igen, og mon ikke det for helvede da snart kunne blive med succes….


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s