VOVSEN GODKENDT

Det flotte diplom fra rekordudvalget

Da jeg tilbage i juni måned tog på “fang og indrapporter en Lille Hundefisk som den første i Danmark”-ekspedition, havde jeg naturligvis en intention om at indmelde den til rekordudvalget. – De gør et fedt stykke arbejde med at belyse de danske arter og deres længder, vægt og udbredelse, og her bidrager jeg hellere end gerne…

– Og så er det sgu da altid skægt at komme på listerne 🙂 – Især når man kan tilmelde den som en helt ny art på den danske mikroliste. De tre små fine hunde jeg fik overlistet, var op til 5,6 centimeter, mens der kort efter var et par af de allerskrappeste artsfisker-gutter som blev inspirerede, og fik et eksemplar på 6,2 centimeter.

Her ses min – nu tidligere danske rekord-hundefisk på 5,6 centimeter 🙂

Så min rekord holdt kun i et par dage, men det ændrer ikke ved stoltheden over at have “kørt pioner-stilen” på denne sjove lille art. – Og jeg blev selvfølgeligt super glad da jeg fandt diplomet i postkassen, – det er sgu så sjældent, at der er noget spændende i den… 🙂

Læs rapporten fra 18. juni lige her: 3 SMÅ VOVSER – DK’S FØRSTE..?

Tjek rekordkomitéens fine side her: FISKEREKORDER.dk, som i øvrigt er lavet af Kasper Strube Webdesign. – Jep, lige præcis ham der står bag FISKEFOTO.DK og min gode fiskekammerat (han er fxxcking dygtig!) 🙂

– Her ses en af de fine små hundefisk i mit feltakvarie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s