DET’ FANDME SPORT!

Bare fusser, bajer og barske basser – westcoastlife supreme 🙂

Nogle kravler ned i noget lycra og hopper på cyklen, nogle spæner rundt på en græsplæne efter en bold mens andre render rundt med en stor taske på ryggen og slår til en kugle med en kølle….. – Hver mand sin sportsgren – for mig er en af favoritterne absolut disciplinen “UL-barfods-makrel” 🙂

Så vendte vinden endeligt – så onsdag aften gik turen op langs kysten – endnu et skud på havbarsen stod på to-do-listen. – Og som det er kotume når vinden er i øst på den jyske vestkyst, var der selvfølgeligt masser af “forstyrrende elementer” i form af makreller….. Allerede i første kast var der smæk på den lille hvide minipind – fandme god spas! Hurtigt fik jeg smidt sko og strømper mens buksen blev hævet til lårbasseniveau. – For når krellern’ er helt inde ved stranden er barfods-fiskeriet nærmest et must. – Der er sgu noget trope-eksotisk ved at rende rundt i bare tæer i høj sol og klart lunt saltvand og fighte turbofisk – elsker det 🙂

Mønstre og farver – smukt! – Bare smukt!

Brislingerne blev pisket rundt og fik seriøse tæsk af de angribende makreller, – jeg samlede et par af dem op, og her kan du se nogle at skaderne de får:

Nederst en kæmpe, øverst en hårdt såret og i midten en med opflænset ryg….

I løbet af aftenen fangede og genudsatte jeg vel 30-40 makreller på små blanke blink, de vilde fisk var overalt i sindssyge mængder helt inde i brændingen. Jeg tog sko og strømper på igen for at affiske høfdeenderne i forsøget på at undgå dem, og i stedet komme i kontakt med en havbars. Men makrelræset fortsatte – ikke at det ikke er fedt at fighte dem på UL-gearet… – men de bliver altså ret belastende når man vakler rundt på høfdestenene og bare gerne vil fange en bars….

Smukt scenarie fra vestkysten – zen-agtigt på den fede måde

Jeg så et par lovende hvirvler fra større fisk, som nok har været bars, men måtte “nøjes” med de mange sporty fights med makrellerne 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s